Çocuklar eğlenceyi doyasıya yaşadı

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla çocuk şenliği düzenlendi. “Çocuklar Şenlikte İyilik Her Yerde” sloganı ile gerçekleşen etkinlik, Gençlik Merkezi salonunda düzenlenirken çocuklar; danslar, oyunlar ve yarışmalarla eğlenceyi doyasıya yaşadı.

19 Kasım Salı günü düzenlenen etkinlik ile minik yürekler kendi günlerinde unutulmadı. İHH İnsani Yardım Vakfı düzenlediği etkinlikle, çocukların yüzünü güldürerek onları mutlu etmek istedi. Kırklareli Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte ilimizdeki 90 çocuk kahkaha ve eğlenceli dolu bir gün yaşadı.
“Çocuklar Şenlikte İyilik Her Yerde”
Etkinliği düzenleyen ekip, konuşmalarında sloganlarını işaret ederek “Çocuklar Şenlikte İyilik Her Yerde” diyerek iyiliği her yere götürmeyi amaçladıklarını söylediler. Gün ilk olarak çizgi, film gösterimi ile başlarken, sonrasında çocuklar palyaço ile danslar etti. Yarışmalarla devam eden günde, minşkler; halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı gibi oyunlar oynadı. Oyunlarda birincilik kazanan çocuklara günün anısına hediye verildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol