Çobanoğlu yeniden başkan

18. Olağan Genel Kurulu’nu dün gerçekleştiren Pınarhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda, tek liste olarak seçime giden başkan İbrahim Çobanoğlu, güven tazeledi. Genel Kurul öncesi gazetemize konuşan Çobanoğlu, tüm esnaf arkadaşlarına, kendisine duydukları güvenden dolayı teşekkür ederek; “Ben yıllardır hem esnaf kefalet kooperatifinin, hem de esnaf odasının başkanlığını yapıyorum. Yıllardır tüm üyelerimizin işlerini onları geri çevirmeden halletmeye özen gösterdik. Genel kurulumuza katılım gösteren tüm üyelerimize, siyasi temsilcilerimize ve kurum amirlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Pınarhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası 18. Olağan Genel Kurulu, dün saat 11:00’da Pınarhisar Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Programın açılışı Divan Kurulu’nun teşekkülü ile başladı. 

Divan Başkanlığı’na birlik yönetim kurulu üyesi Hasan Basri Korkmaz seçilirken, Divan Başkan Yardımcılığı’na Tolga Karagözoğlu, katip üyeliklere Ercüment Sezer ve Bülent Doğan getirildi. Korkmaz, genel kurulun Pınarhisar’a ve Kırklareli’ne hayırlı olmasını diledi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verildi. Ardından yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresine geçildi. Mevcut başkan ve yine aday olan İbrahim Çobanoğlu, katılımcılara saygılarını sunduğunu belirterek şunları söyledi:
“Üyelerimize layık olan
hizmeti verdik”
“Odamızın 571 kayıtlı üyesi vardır. 249 yeni üye kaydı yapılmıştır. 4 yıllık bir çalışma programını geride bıraktık. Görev süremiz boyunca esnaf ve sanatkarlarımızın genel menfaatlerine uygun olarak, gelişimlerini sağlamak ve halkla olan iletişimlerini geliştirmek için çaba sarfettik. Ahilik ilkelerini sürdürmeye çalıştık.
Tüm bürokratik ve mevzuat işlemlerini özveri ile yerine getirdik. Kırklareli çıraklık eğitim merkezi ile koordineli olarak çalıştık. Fiyat tarifeleri konusunda üyelerimizden gelen talepleri değerlendirdik ve bu konuda ilgili kurumlarla irtibat halinde olduk. Esnafımızın tüm işlemlerinin takipçisi olduk. Uygulamaların zamanında hayata geçmesi için her yeniliği takip ettik. Kaliteli hizmetler vererek üyelerimizin mağdur olmasını engelledik. Onların layık oldukları hizmeti alabilmeleri için her daim çalıştık.”
“Yeni dönemde yoğun
faaliyetler olacak”
Oda olarak yasal ve mali yükümlülükleri zamanında yerine getirdiklerini ve odanın herhangi bir fuzuli masrafı olmadığını söyleyen Çobanoğlu, bir dönemi daha karla kapatmış olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi. Çobanoğlu yeni dönemde eğitime gereken önemin gösterileceğini, krediler konusunda bankalarla işbirliği yapılacağını, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile ortak faaliyetler çatısı altında panel ve seminerler gerçekleştirileceğini ifade etti.
Prorgam denetim kurulu raporunun okunması ve müzakeresi, bilanço gelir ve gider hesaplarının okunması, müzakeresi ve oylamaya sunulması, yönetim kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrazı, yeni dönem çalışma programı, tahmini bütçenin görüşülmesi ve oylamaya sunulması, aylık ücret, huzur hakkı, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi, dilek ve temenniler ile son buldu. Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste olarak seçime katılan İbrahim Çobanoğlu, 18. genel kurulda bir kez daha güven tazeledi.
İbrahim Çobanoğlu’nun tek aday olduğu seçimlerdeki liste şöyle:
Yönetim Kurulu Asil: İbrahim Çobanoğlu, Ercüment Sezer, Nazmi Bayramoğlu, Kadir Erdoğan, Bülent Doğan, Sami Bor, Berkan Ertan.
Yönetim Kurulu Yedek: Mümin Kaviz, Yılmaz Yaman, Şenol Balcı, Hakan Kantürer, Suat Çorapçıoğlu, Sabri Aktürk, Mustafa Atış.
Denetim Kurulu Asil: Cihan Ayrancı, Abdullah Özbinek, Tolga Karagözoğlu.
Denetim Kurulu Yedek: Ersin Pazan, Abdullah Giritli, Hasan Lorcu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol