Cingöz'ün Marifeti

Geçtiğimiz dönemdeki kapalı pazaryeri ve mezbaha hamleleri ile dikkat çeken yatırımlar, bu yıl yol ve çeşitli düzenlemelerle cilalanıyor. Tüm Kırklareli 2 Eylül'deki Festival için geri sayıma başladı, toz ve toprak ortasındaki eğlencelerde tarih oluyor
Kırklareli'nin büyük yerleşim yerlerine mesafesi ve aldığı büyük yatırımları düşünüldüğünde gelişmeye ve büyümeye en elverişli ilçesinin alt ve üst yapı atağı alkışın büyüğünü hak ediyor. Pınarhisar İlçe Belediyesinin 2013 yılı itibari ile daha yaşanabilir bir Pınarhisar diyerek başlattığı çalışmalarda ilk olarak Kapalı Pazaryeri ve modern bir mezbaha yapılmıştı. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından diğer ilçelerin aksine yerinde duramayan bir görüntü ortaya koyan Pınarhisar Belediye Başkanlığı ve Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, alt ve üst yapı atağı ile dikkatleri üzerine çekmiş vaziyette. 

2-3-4-5-6 EYLÜL İÇİN
KAPALI PAZARYERİ İÇİN
Kırklareli Merkez İlçenin sahip olmadığı, Babaeski'nin sahip olduğu ama memnun olmadığı kapalı pazaryerinin işleyişi açısından üst yapı atağını devam ettiren Pınarhisar Belediye Başkanlığı, modern kapalı pazaryerindeki çalışmalarını sonlandırmak üzere.
Kırklareli genelinde yaz boyunca hayat bulan festivallerden olan ve bu yıl 7'ncisi düzenlenecek Pınarhisar Kültür Sanat ve Gençlik Festivali kapsamında hem Pınarhisarlı hemde ilçeye gelecek olan misafirlerin sorun yaşamaması için ellerinde geldiğince çalıştıklarını ifadelerine taşıyan Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.
Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, "Dere mahalle 306. sokak ''festival alanına giden yolumuz '' da kilit taşı söküm çalışmalarının ardından yol yapım çalışmalarımız tamamlanmıştır. Resimlerimizde eski hali - yapılmakta olan hali ve tamamlanmış halini görebilirsiniz." Dedi.
Pınarhisar Kültür Sanat ve Gençlik Festivali kapsamında Gelecek ünlüler ise yapılan çalışmaların yerinde olduğunu işaret ediyor
Pınarhisar Belediye Başkanlığının sorunsuz bir festival parolası ile başlattığı üst yapı atağının arkasından İlçeye yağacak yıldızlar ise tüm bölge halkını eğlendirmeye yetecek kalitede.
Pınarhisar Kültür Sanat ve Gençlik Festivalinin ilk günü sahne alacak olan isim EMİRKAN… Pop müziğinin unutulmaz sesleri arasında yer alan FERDA ANIL YARKIN ise festivalin 2'nci gününde sahnede olacak.
4 -5-6 EYLÜL ise yer yerinden oynayacak
4 Eylül Cuma günü Rock müziğinin sevilen ve tarzını değiştirmeyen grubu GRİPİN bölge halkı için söyleyecek. 5 Eylül tarihinde ise yine bir rock grubu olan KORİDOR ile söz ve besteleri ile adından söz ettiren SİNAN AKÇİL sahne alacak. 6 Eylül tarihinde ise HANDE YENER ile BEYZA DURMAZ söyleyecek.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ne festivalmiş kardeşim 07 Ağustos 2015 Cuma 14:46:36

    Bu pazar yeri övünmesi gittikçe komik bir hal almaya başladı. Evet yapılan çok güzel bir hizmet. Ama bir belediye başkanı sadece bunu semeresini mi yer hep bununla mı övünür durur. neymiş -festival alanına giden yol yapılmış.- Yollar festival alanına değil halka gider. Sayın editör arkadaşlar. sadece size gösterilen yolu değil de kazılıp bir türlü adam akıllı kapatılmayan delik deşik toz içindeki yolları da siz muhabir olarak gezip görseniz ya. Bir mahalleye değil tüm mahallelere bir girin bakalım. O kadar çok sorunlu yol var ki. Takmışlar birkaç yerde kilittaşı döşenmiş yola sanki her yer güllük gülistanlık. Hiç öyle değil malesef. Bu arada festival görgüsüzlüğüne gelince. Ya bu ülkede sabah akşam şehit haberleri geliyor. Silivride Tekirdağda Çorluda Malkarada -şimdilik duyduklarımız bunlar- daha pekçok yerde festivaller konserler iptal ediliyor. Pınarhisar festivali daha fazla güne yaymış meşhur isimleri getiriyormuş diye böbürleniyor. Sonra -vatan millet sakarya- edebiyatı yapıyorlar. Amma zengin ilçeymiş burası ya bu kadar kaşesi pahallı şarkıcıya para verecek bütçesi varmış. O parayı sadece -festivale giden yolu- değil de diğer mahalle arası sokakların iyileştirilmesine harcasa olmaz mı ?

  2. ülkemizde hergün şehitler verilirken festival veya eğlence yapılır mı?

  3. bizim festivaldede şarkıcılar eylence iptal edilmiş durumda.pınarsarlılar hala konser diye yanıp tutuşuyorsa hayret.

  4. kim demiş yollar güzel diye. siz mahalle aralarını dolaşmamışını belli. açılan hiçbir yer doğru dürüst kapatılmadı ki. mahalle aralarına gerek yok pınarsarın içinden geçen anayola baksanız bile yeter.

  5. Vize festivalimiz şehitlerimizin hatırasına iptal edildi. Daha doğrusu ileri bir tarihe ertelendi. Pınarhisarlı arkadaşlarımız var habire facebookta festival paylaşımları yapıyorlar. Azıcık hassasiyet.

  6. o pazar yeri yapılırkenve öncesi festival alanı ve havuzlu düğün salonu yapılırken o bölgede kaç tane ağaç kesildiğini o oradak tarihi dokuyu yok ettiğini bilmeden yol yaptı taş döşedi haberleri gazetecelik açısından ne kadar manidar değilmi..araştırın yazın gösterileni değil ilçeyi gezerek sorgulayarak yazın..