Çiler’den “hayırlısı olsun” ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler önceki gün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Danışmanı görevine atanan AK Parti Kırklareli İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur’a makamında ziyarette bulundu. Yeni görevi nedeniyle Okur’a “hayırlı olsun” dileklerini sunan İl Başkanı Çiler, ziyarette ayrıca 2019 yerel seçimleri hakkında görüş alışverişinde de bulundu. Okur’a 2019 yerel seçimlerinde Kırklareli’nde belediyeyi alacaklarını anlatan Çiler, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da bu yönde sözleri olduğunu anlattı.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 29 Mart Perşembe günü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Danışmanı görevine atanan AK Parti İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur’u ziyaret ederek hem yeni görevinde başarılar diledi hem de 2019 yerel seçimleri hakkında istişarelerde bulundu. Yeni görevinde Mehmet Ali Okur’a başarılar dileyen Çiler, yerel seçimler konusuna da değinerek, “Şu an AK Parti Kırklareli teşkilatı olarak 2019 yerel seçimleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Allah’ın izni ile Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.
“Güçlü Kırklareli için AK Belediyecilik”
Hedefleri doğrultusunda Kırklareli’nin daha fazla gelişmesi için yatırımlar hakkında bilgi veren Alper Çiler, “Kırklareli için şu anda yatırım projelerimiz git gide artıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile 2019’da Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştırdıktan sonra Kırklareli’ne yatırımlarımız yine her sene olduğu gibi hem spor, hem eğitim, hem sağlık konusunda devam edecek. Kırklarelimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için farklı ve çok önem arz eden bir yerde. Biz de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza söz veriyoruz Kırklareli 2019’da AK Belediyecilik ile tanışacak” dedi.
“Kırklarelimiz her şeyin en iyisine layık”
Ziyaret esnasında Alper Çiler, Kırklareli’nin en iyi ve güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek, “Kırklarelimiz en iyi hizmeti hak ediyor. Bizler de Allah’ın izni ile 2019’da Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştırıp halkımıza en iyi hizmeti sağlayacağız. Hedefimiz 2019’da Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştırmak” dedi.
“2019’da Kırklareli’nden tam destek”
“Mutlaka 2019 seçimlerinde bütün belediyelere AK Parti damgasını vurmamız gerekiyor. 2019 yılındaki seçimlerde Kırk Şehitler Tepesi’ne bayrağımızı dikeceğimize inanıyorum. İnsan odaklı bir partiyiz. Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmak için geldik. 2 senedir partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir. Garip burada öncüsü olduk” ifade etti.
“Gücümüzü milletten alıyoruz”
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Her zaman dediğim gibi biz insan odaklı bir partiyiz. Biz her daim bir aradayız, biz büyük bir aileyiz. Biz birliğimizi 15 Temmuz’da hainlere gösterdik. Kimse bizim birliğimizi, dirliğimizi bozamaz halkımızın desteği ile Kırklareli’ni de 2019’da AK Belediyecilik ile tanıştırıp Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Kırklareli’nin anahtarını vereceğiz” dedi.
“Biz büyük bir aileyiz”
Büyük bir aile olduklarını ve hiçbir zaman halktan kopmadıklarını belirten Çiler “Bizler el ele verdik mi her şeyin üstesinden geliriz. 15 Temmuz hain darbe gecesi halkımız ile nasıl darbeye dur dediysek, 2019 seçimlerinde de AK Belediyeciliğe hoş geldin diyeceğiz. Her zaman dediğim gibi biz büyük bir aileyiz ve hiçbir zaman halkımızdan kopmadık, kopmayacağız” şeklinde ifade etti.
“Her zaman 1 adım öndeyiz”
AK Parti olarak 1 adım önde olduklarını dile getiren Alper Çiler, “Adalet ve Kalkınma Partisi olarak 3 Kasım 2002’den beri her zaman 1 adım önde olduğumuzu teşkilatımız, üyelerimiz, sandık ve mahalle yönetimlerimiz, ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve genel merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmeyerek ortaya koyduk. AK Parti olarak girdiğimiz bütün seçimlerde anlımızın akı ile çıkarak bir kez daha milletimiz ile halkımız ile sözleşme tazeledik” dedi.
“Yeni vizyonlar ile biz hazırız”
Yepyeni vizyon ile hazır olduklarını belirten İl Başkanı Çiler “2023, 2051 ve 2071 gibi uzun vade hedefleri olan halk odaklı iktidar ve siyasi oluşumunun teşkilatlarına işaret ettiği genç isimler ile neden önemli bir eşikten geçtiğini, alınacak başarılı neticelerle gösterecek. Bizlerin görevi birliktelik içinde hareket ederek bütünlüğümüzden ödün vermeden aynı hedef doğrultusunda hareket etmek” şeklinde belirtti.
Biz koltuk için değil hem halkımıza hizmet etmek için hem de hainlere dur demek için buradayız. Herkes koltuk için makamında durur ama biz davamızda hiçbir zaman koltuk için mücadele etmedik. Biz her zaman halkımıza hizmet etmek için mücadele verdik ve mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Alper Çiler’in konuşmasının ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Danışmanı ve AK Parti İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur ziyaret için teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol