Çiler’den hastalarımıza ziyaret

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, parti çalışmalarının yanı sıra, vatandaşlar ile de bir araya gelmeye devam ediyor. Her Pazartesi günü gerçekleşen halk günlerinden ayrı olarak,
Kırklareli Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalarımızı da ziyaret eden Çiler ve beraberindeki partililer, vatandaşların sorunlarını kendilerinden dinlemeye ve çözüm olmaya devam ediyor…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanlığı yerel seçimlerin ardından, hız kesemeden çalışmalarına devam ediyor. “Sadece seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz” diyen AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, geçtiğimiz günlerde Kırklareli Devlet Hastanesinde yatan hastalarımızı ziyaret etti. Çiler beraberinde Babaeski İçe Başkanı Fatih Yağcı ile birlikte gerçekleştirdiği ziyareti gazetemize değerlendirdi; “AK Parti hükümeti özellikle sağlık alanında attığı adımlarla ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızın hayat standardını yüksek konuma getirmeyi sağlamıştır.

Bu atılımlardan ilimiz Kırklareli de maksimum derecede faydalanmış ve bildiğiniz gibi son teknoloji ile donanmış Devlet Hastanemiz halkımızın hizmetine sunulmuştu. Bizler her zaman AK Parti ailesi olarak vatandaşlarımızın derdini dert edinmeyi kendimize misyon edindik. Bu çerçevede hastalarımızı sık sık ziyaret etmeye çalışıyoruz. Her ne kadar hastanemiz ve personeli elinden gelen çabayı gösterse de hastalarımızın kişisel sorun ve isteklerini de çözmeye uğraşıyoruz. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin.”
Geçtiğimiz hafta Meclis Başkanı Mustafa Şentop’u Trakya İl Başkanları olarak hayırlı olsun ve Ramazan tebriği için ziyaret ettiklerini hatırlatan Çiler, ayrıca Genel Merkezde, Teşkilat Bşk.Yrd. Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Köse ile Bölge değerlendirme ve istişare toplantısına katıldıklarını söyledi. AK Parti ailesi olarak, bölgemizde düzenlenen iftarlara da katılım gösterdiklerini ve halkla iç içe olduklarını ifade eden Çiler, son olarak AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte Üsküp beldesinde gerçekleşen iftarda bir araya geldiklerini belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol