Çiler’den Selanik çıkarması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Alper Çiler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıldönümünde diğer AK Parti Trakya İl Başkanları ile birlikte Selanik’te bulunan Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti.

Çiler ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

“AK Parti Trakya İl başkanları olarak; Bu sene de 10 Kasım Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yıl dönümü nedeniyle Selanik’te Atatürk’ün doğduğu evde düzenlenen anma programına katılım sağladık. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle anıyoruz. Ruhu şad olsun” dedi.

Ardından Cuma Namazı öncesi Selanik'te Batı Trakya Makedonya Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği Ziyareti ve Dernek Başkanı ile bir araya gelen Çiler; “Müslüman olan, Türk vatandaşlığı için müracaat eden Yunanlı Yorgos kardeşimiz Yeni ismi ALİ ile buluştuk, sohbet ettik. Rabbim Batı-Trakya Türklerimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah” dedi.

Son olarak Uluslarası Selanik Turizm Fuarına Katılım sağlayarak Türkiye'den gelen standları ziyaret eden Çiler, anlamlı bir günde birçok anlamlı ziyaret gerçekleştirmiş oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol