Çiler ve Toklucu delege seçimlerinde oy kullandılar

AK Parti Kırklareli’nde delege seçimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İl Başkanı Alper Çiler ve Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu oy kullanarak, mahalle delege seçimlerine katılım gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 7.olağan kongre sürecinin başlamasıyla birlikte, delege seçimlerini de sürdürüyor. İlk olarak Babaeski İlçe Başkanlığı 01.12. 2019 Pazar günü Babaeski ilçe parti binasında yapılan seçimler adeta bir demokrasi şöleni havasında gerçekleşmişti.
Bu kapsamda Merkez ilçe Mahalle Delege seçimleri de gerçekleştiriliyor. İl Başkanı Alper Çiler ve Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu oy kullanarak, mahalle delege seçimlerine katılım gösterdi. Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca Başlatılan 7.Olağan Kongremizin ve delege seçimlerimizin öncelikle ülkemize, ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum.
Merkez İlçe Başkanlığımızca devam eden Merkez Mahalleleri Delege seçimlerinde biz de sandıkta oyumuzu kullandık. Yoğun ve coşkulu katılım sağlayarak hür iradesiyle oy kullanan tüm üyelerimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı partim ve teşkilatım adına saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, hayırlara vesile etsin inşallah. Her şey Yeni Kırklareli için” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol