Çiler ve Başkanlardan Ankara Çıkarması

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, beraberinde Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Kofçaz Belediye Başkanı Ziya Karataş ve Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve parti teşkilatı ile birlikte Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Eski Bakanı ve Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Demirköy’ye TOKİ projesi ile 250 kişilik Kapalı Spor Salonu, Kofçaz’a TOKİ konutları, Vize’ye yeni Emniyet Binası, Pehlivanköy’e portatif yüzme havuzu, Evrensekiz’e yeni İlçe Jandarma Komutanlığı binası ile karakol yapımı konularında görüşüldü. 

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, beraberinde Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Kofçaz Belediye Başkanı Ziya Karataş ve Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve parti teşkilatı ile birlikte Ankara’da 16-17 Şubat 2022 tarihilerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu, toplantılara katıldı.
Ankara’da Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Başkanlığındaki 81 İl Başkanı ile istişare toplantısına katılan Çiler, daha sonra Kırklareli Yönetimi ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılarak bir konuşma yaptığı AK Parti 152. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.
Çiler burada toplantıların yanı sıra beraberindeki AK Partili Belediye Başkanları ile Bakan, Bakan Yardımcıları ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret etti, çeşitli görüşmelerde bulundu, bazı yatırımlarında sözünü aldı.
Çiler ve beraberindekiler ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ardından Ticaret eski Bakanı, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'yı daha sonra AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'yı, Hazine ve Maliye Bakan YardımcıSI Mahmut Gürcan'ı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut'u, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş'ı, Enerji ve Tabii Kaynaklar (ETKB) Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret ettiler.
Gerçekleştirdikleri ziyaretlere ilişkin bilgi veren İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli Merkez’deki Millet Bahçesi Projesi, Demirköy TOKİ Projesi ve Demirköy 250 kişilik Kapalı Spor Salonu yapımı, Kofçaz TOKİ Konutları, Vize İlçemize Emniyet Müdürlüğü Binası, Pehlivanköy Portatif Yüzme Havuzu Projesi ve Evrensekiz Jandarma Binası ile Karakol Yapımı konularında görüşmelerde bulunduklarını açıkladı.
Demirköy TOKİ Projesinin tüm işlemlerinin tamamlandığını belirten Çiler, Kofçaz TOKİ konutlarının da Mayıs ayına yetiştirilmesinin planlandığını kaydetti. Vize’ye yeni İlçe Emniyet Binasının sözünü aldıklarını ifade eden Çiler, Pehlivanköy Portatif Yüzme Havuzu Projesi ve Evrensekiz Jandarma Binası ile Karakol Yapımı konularında görüşmelerde bulunduklarını sözlerin ekledi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol