Çiler ile halk günü devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, her Pazartesi düzenli olarak gerçekleştirdiği halk günlerine ara vermeden devam ediyor. Çiler, her toplantısında Kırklareli’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerine çare bulmaya, isteklerini dinlemeye ve fikirlerini almaya özen gösteriyor.

Vatandaşların sorunlarının dinlendiği, o sorunlara çözüm arandığı AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nın haftalık Halk Günü Toplantısı, dün de yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Her yaştan vatandaşın katıldığı toplantıda ana gündem maddesi işsizlik sorunuydu. Vatandaşın yüzde 90 oranla işsizlik sorunundan yakındığını dile getiren Çiler; “Vatandaşlarımızla elimizden geldiğince bir araya gelerek onların dertlerini ve isteklerini dinliyoruz. Genel olarak herkes iş sıkıntısı için bize geliyor. Bizde elimizden geldiğince kendilerine yardımcı oluyoruz. Her zaman dediğim gibi biz burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ı temsilen oturuyoruz. Onlar bu ülke için ne kadar çok çalışıyorlar ülke insanları için nasıl gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlarsa biz de onların yerelde ki temsilcileri olarak aynı özveri ve ciddiyetle çalışmalıyız” dedi.
Halktan büyük bir güç yok
Çiler, göreve geldiği günden bu yana halk toplantılarına devam edildiğini dile getirerek, vatandaşlarla birebir ilişki kurarak onları anlayıp isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Çiler, “AK Parti olarak elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyoruz. Kırklareli’nde en çok iş sıkıntımız var. Bize gelen talepler yüzde 90 oranında iş isteyenler oluyor. Bunun sorun olmasında ise hem kalifiye insanımızın az olması hem de iş beğenmeme problemi var. Ama elimizden geldiğince vatandaşlara yardımcı olma çabası içerisindeyiz” diye konuştu.
Vatandaşların sayesinde bu koltuklarda oturduklarını her fırsatta yineleyen Çiler, halktan daha büyük bir güç olmadığını onların sevgisinin ve inancının her şeyin üzerinde olduğunu vurguladı. Çiler, “Halka yardımcı olmak istiyoruz, insanlar da bizim samimiyetimize ve kendilerine verdiğimiz değere inandıkları için en önemlisi bize gerçekten güvendikleri için halk toplantılarımız yoğun katılım ile gerçekleştiriliyor” ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Alper Çiler’e ve teşkilata karşı büyük sevgi ve minnet duyan vatandaşlar, “Başkanım çok çalışıyorsunuz. Herkes değerinizi bilmeli, değerinizi inşallah biliyorlardır” sözleriyle duygularını ifade ettiler. Sadece merkez ilçeden ziyaretçilerin gelmedi ayrıca çevre ilçe ve köylerden de vatandaşlar toplantıya katılım gösterdi. Vatandaşlar, “Biz sadece dertlerimizi anlatmak için buraya gelmiyoruz. Buraya geliyoruz çünkü biliyoruz ki burada bize bir saygı, sevgi ve hürmet var. Burada bizim için çalışan güzel insanlar var. Allah hepsinden razı olsun” diyerek halk günlerinin kendilerini için anlamını anlattılar.
“2019, 2019, 2019”
2019 hedeflerinden bahseden Çiler, “2019 seçimleri için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı, esnaflarımızı, muhtarlarımızı geziyoruz. Bu şehir için hayırlı olan için onların görüşlerini alıyoruz. Hep söylüyoruz, başta Merkez olmak üzere Kırklareli’ndeki tüm belediyeleri almaya geliyoruz. Allah’ın izniyle bu başaracağız” şeklinde konuştu
“Bu millet hiçbir zaman zulme boyun eğmedi”
Afrin Harekatı’ndaki son durum hakkında da konuşan Çiler, “Bu millet tarihinde hiçbir zaman zulme boyun eğmediği gibi varlığına kastedenlere gerekli dersi vermiş vatanına ve hürriyetine canı pahasına sahip çıkmıştır. Bugün de sınır ötemizde zorbalara meydan vermemek için Mehmetçiklerimiz çarpışıyor” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol