Çiler hedefe 4 ilçeyi koydu

Kırklareli İlçe Kongreleri bugün Kofçaz ile tamamlanacak olan AK Parti’de hedef 2024 yerel seçimlerinde Merkez, Lüleburgaz, Babaeski ve Vize belediyelerini almak. Çiler, “2023 Genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi başta olmak üzere inşallah yerel seçimlerde de Trakya da gösterdiğimiz başarı artarak devam eder ve 2024 yılında Merkez, Lüleburgaz, Babaeski ve Vize ilçelerimizi de hizmet kervanına katarak beldelerimizle birlikte yeni bir Kırklareli için daha da azimle çalışmaya devam ederiz” dedi. 

Geçtiğimiz Cumartesi Pehlivanköy, Pazar günü ise Merkez ilçe kongrelerini gerçekleştiren AK Parti Kırklareli teşkilatında ilçe kongreleri bugün Kofçaz’da yapılacak Kongre ile sona eriyor. Henüz il kongresi için tarih açıklanmasa da İl Başkanı Alper Çiler, 2024 hedeflerini açıkladı. İlk olarak ilçe kongreleri ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Çiler, “AK Parti Kırklareli Teşkilatı olarak, 7.Olağan Kongre Sürecimize ilk olarak 05 Ocak 2020 tarihinde Lüleburgaz Büyükkarıştıran Belde Kongremiz ile başladık. 22 Şubat 2020 tarihinde Pınarhisar ilçe kongremizin ardından daha sonra, 23 Şubat 2020 Babaeski, 7 Mart 2020 Lüleburgaz, 8 Mart 2020 Vize ve 13 Mart 2020 Demirköy ilçemizle toplamda 5 ilçemizi coşku ve heyecanla kongrelerimizi gerçekleştirdik. Pandemi süreci ile ertelenen 3 ilçemizin takvimi yeniden oluşturuldu. 05 Eylül 2020 Pehlivanköy ilçe kongremizi, 06 Eylül 2020 Merkez ilçe kongremizi yaptık. Yarın da (bugün) 07 Eylül 2020 Kofçaz ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Mevcut ilçe başkanlarımız ile kongrelerimize kaldığımız yerden maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek, salona sadece delegelerin oturacağı şekilde düzenleme yaparak devam ediyoruz. Kuruluştan günümüze kadar bu davaya hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı ve uzun bir maraton, herkesin bu partide görevi değişebilir herkesten de vazgeçilebilir ama bu partide tek vazgeçilmez Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bir dünya lideri düşünün, 4 saat uyku ile herşeyinden feragat ederek yurtiçi ve yurdışında, gece gündüz demeden çalışılıyorsa, bizlerin ona lâyık olması ve yükünü azaltmamız için daha da koşarak çalışmamız gerekiyor” dedi.
Yerel seçim hedefleri
Çiler ayrıca genel ve yerel seçimlere ilişkin olarak ta; 2023 Genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi başta olmak üzere inşallah yerel seçimlerde de Trakya da gösterdiğimiz başarı artarak devam eder ve 2024 yılında Merkez, Lüleburgaz, Babaeski ve Vize ilçelerimizi de hizmet kervanına katarak beldelerimizle birlikte Yeni Bir Kırklareli için daha da azimle çalışmaya devam ederiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. köprüaltılıyı efendin et kölesi ol 08 Eylül 2020 Salı 16:04:51

    Buda.: "Yılana süt ver korkma sokmasından kaplana et ver korkma saldırmasından sefili evine al besle kork bir gece sırtından vurmasından evine sahip çıkmasından."