Çiler halk gününde vatandaşlar ile bir araya geldi

AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen halk günleri devam ediyor. 30 Ekim Pazartesi günü vatandaş ile bir araya gelen İl Başkanı Alper Çiler “ Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm arıyoruz. Kapımız tüm vatandaşlarımıza açık” dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nın ilimiz halkına ve üyelerine daha iyi bir hizmet sunması için yapılanma çalışmaları her geçen gün devam ediyor. 30 Ekim Pazartesi günü vatandaşlar ile parti binasında bir araya gelen AK Parti İl Teşkilatı, yeni bir oluşumu ilimize kazandırarak vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyerek sorunlara çözüm buluyor.
İl Başkanı Çiler “Kapımız her daim halkımıza açık”
Geçtiğimiz gün vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Alper Çiler kapıların her daim vatandaşlara açık olduğunu belirtti. Çiler “Kapımız her zaman halkımıza açık. Göreve geldiğimden günden bu yana her hafta vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip, birebir neler yapılabileceğini konuşuyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyoruz. Kırklareli’nde en çok iş sıkıntımız var. Yüzde 90 oranında işsizlik sıkıntısı oluyor. Bunun sorun olmasında ise hem kalifiye nsanımızın az olması hem de iş beğenmeme olayı var. Ama elimizden geldiğince vatandaşlara yardımcı olma çabası içerisindeyiz. Bizler, vatandaşlarımızın sayesinde buradayız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi halkımızın üzerinde başka hiçbir güç tanımıyoruz. Onların hayır duası bizim için her şeyin üzerinde. Toplantılarımıza yoğun bir katılım oluyor” sözlerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol