Çiler “Sokak hayvanları da bize emanet”

Covid-19 virüsü ile mücadele ülke çapında tüm hızıyla devam ediyor. Mücadelenin en önemli adımı elbette ki evde kalmak. Vatandaşlar özveri göstererek evde kalınca sokaklarda yaşayan can dostlarımız yiyecek ve içecek bulmakta zorlanmaya başladı. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler Kırklareli Halkına çağrıda bulunarak sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya çağırdı. 

Koronavirüse karşı “Evde Kal” çağrısına uyan Kırklarelililer, normalleşme sürecinde sosyal hayata yeniden dönmeye başlansa da pek çok Kırklarelili halen evde. Hal böyle olunca sokaklardaki can dostlarımız zor günler yaşıyor. Bu ndenle AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kırklarelili hemşerilerine çağrıda bulundu.
“Onlarla birlikte varız”
Sokak hayvanları için su ve mama bırakılmasının çok önemli olduğunu kaydeden Çiler, “Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, 'evde kal' çağrılarına uyanlar sokağa çıkmayınca sokak hayvanları da yiyecek bulamamaya başladı...
Sokak hayvanları da bize emanet. Onlarla birlikte varız. Sokaklarda onlarla birlikte yaşıyoruz. Elimizden geldiğince balkonlara, pencere kenarlarına yiyecek bir şeyler bırakabiliriz” dedi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol