Çiler “Rabbim muhtarlarımıza kolaylık versin”

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Alper Çiler ve Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Akalar Mahallesi Muhtarı Hakan Ediş’i ziyaret etti. 

Kırklareli Merkez ilçesinin en çok çalışan muhtarlarından birisi olan Hakan Ediş’i ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Hakan Ediş ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Muhtarların siyasi hareketlerinde ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Başkan Çiler, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta muhtarlarla bir araya geldiğini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önemi herkes biliyor. Muhtarlar en küçük yönetim birimi başı olarak gözükse de sosyal yaşamda çok büyük önem taşıyorlar” dedi.
Muhtarlarımızın çalışma şartlarında AK Parti döneminde büyük iyileştirmeler yapıldı
Çiler, "Mahalle temsilcileri olan muhtarlara büyük önem veriyoruz. Onlar bizim gözümüz, kulağımız. Mahallelerde yaşanan sorunları, istekleri, talepleri en iyi bilen kişiler olarak bizlere büyük yardımları dokunuyor. Bizler de muhtarlardan aldığımız talepler doğrultusunda halkımıza en iyi hizmeti götürmek için gece gündüz çalışmaktayız. Ayrıca muhtarlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi, özlük haklarının yeniden düzenlenmesi gibi konularda da AK Parti döneminde büyük iyileştirmeler yapıldı” şeklinde konuştu.
Artık her bir noktaya ulaşan ve erişen bir Türkiye var
Türkiye'nin AK Parti döneminde getirdiği güven ve istikrarla yeni hedeflere koştuğunu belirten İl Başkanı Çiler, "Ülkenin her yerine iletişim ve ulaşım mümkün hale geldi. Otoyolları, bölünmüş yol ve yol çalışmaları ile birlikte zaman kayıpları da büyük oranda azaldı.
Artık her bir noktaya ulaşan ve erişen bir Türkiye var. Kuzeyden güneye, doğudan batıya aynı kalite, hız ve standartta, ekonomik ve güvenli ulaşım sağlanıyor. Türkiye jeopolitik konumu nedeniyle büyüyen ekonomisi ve sosyo-kültürel yapısıyla dünyanın en stratejik bölgelerinden birinde bulunuyor. Artık, yarın ne olacak diye düşünen değil, gelecek yıllarda büyük hedefleri olan bir Türkiye var” diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin ilk konukları muhtarlar olmuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Külliyesinde ilk olarak muhtarları ağırladığını hatırlatan Çiler, “Hatırlayacağınız gibi Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde halkı temsilen ilk önce muhtarları ağırlamıştı. Ağırlamasının altında da önemli bir mesaj yatıyor. Parti olarak muhtarlarımızın hep yanınızdayız. Elimizden geldiğince de muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Bir sorunları olduğunda biz AK Parti Kırklarelı teşkilatı olarak her zaman yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol