Çiler; “Kırklareli Türkiye’de 34. sıraya yükseldi”

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı daraltılmış İl Danışma Meclisi geçtiğimiz Cumartesi günü Kırklareli İl Özel İdaresi Cazi Merkezi salonunda yapıldı. Toplantı öncesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitler için Saygı Duruşunda bulunan partililer ardından İstiklal Marşı’mızı okundu.

Düzenlenen toplantıya, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Kırklareli’ne bağlı AK Parti ilçe Başkanları, AK Parti Kırklareli İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda partili katıldı. İl Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantımızın hayırlara vesile olması dileğiyle hepinizi şahsım ve teşkilatım adına saygıyla selamlıyorum hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncelikle 15 Temmuz şehitlerimizi ve bugüne kadar Terörle mücadele sırasında vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve dinimiz için Şehit düşen tüm şehitlerimizi Rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun inşallah. Gazilerimize ve Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizi bu kutsal davamızdan kimse vazgeçiremeyecek Allahm izniyle”
“2 yılda neler gördük, neler geçirdik”
“Bundan tam 2 yıl evvel 30 Kasım 2014 tarihinde Ak Parti Kırklareli 5.Olağan İl kongresinde; Şahsım ve Çalışma arkadaşlarımla birlikte göreve geldim. Göreve geldiğimiz günden itibaren Hemşehrilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm teşkilatımızla; birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, bu kutsal davada, Kırklarelimiz ve Kırklarelileıin en iyi hizmete layık oldukları inancı ile yola çıktık. Teşkilat olarak 2 yıl içerisinde 2 seçim ve 15 Temmuz hain darbe girişimini geçirdik. Hamdolsun , Bizler, Genel Merkezimizin bizlere hizmet etmek için vermiş olduğu bu kutsal görevde son güne kadar aynı kararlılık ve azimle tüm teşkilatımızla birlikte yürüyeceğiz inşallah. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Toplantının gündem konuları
Toplantıda görüşmeleri gereken konular olduğunu dile getiren ve bunların bizzat Ankara’dan gönderilen bildiri olduğuna dikkat çeken Çiler; “Tüm ilçeler her hafta Sah günü hem yürütme hem de yönetim kurulu toplantılarını yapacaklar. Özellikle ilçe koordinatörlerimiz de bu toplantılara iştirak ederek haftalık rapor verecekler. Ayrıca ilçe danışma meclisleri toplantılarında ilçe koordinatörleri hazır bulunarak akbis sisteme girilirken ilçe koordinatörleri de katıldığı işaretlenecek. Belgeleri de Akbis sistemine girecekler. Akbis teşkilat performans sistemi faaliyetleri hesaplarken îl'i %40 -ilçeleri %60 olarak oranla puanlama yapıyor. Bu sebeple il başkanlığımız toplantılarını tam yapsa dahi ilçelerin yeterli toplantı sayısını yapmaması, ilin puanını düşürmekte. Ekim ayında %52,35 puan ile 81 de 42.sıra ve Kasım ayında biraz daha fazla gayret ederek hep birlikte uyum içinde 34.sıraya yükseldik. Hamdolsun. Tüm ilçe başkanlarıma huzurunuzda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha da fazla çalışarak hep birlikte el ele gönül göniile vererek daha da iyi yerlere başarımızı yazdıracağız”
“Yeni üye
girişlerinde seviye %90”
Yeni Üye girişlerinde teferruatlı araştırma yaparak başvuruları değerlendirelim malum yapı ile ilgili bağı olanların üye olmak için parti binalarına gittikleri tarafımıza bildirildi. Son ayda toplam 321 yeni üye kaydımız yapıldı. Toplam Seçmen sayımız 264.853 ve Toplam 35.683 üyemiz var. 14.846 bayan ve 5.195 30 yaş altı gencimiz var. Ayrıca Akbis'te üye güncellemeleri sisteme girerek hızlandıralım. Şuan en son %90 seviyesindeyiz.
“Önümüzdeki süreç çok önemli”
Her ay ilçe danışma meclisi toplantıları ve belde-köy-mahalle-sandık yönetim kurulu toplantı ve danışma meclis toplantıları yapılacak. Bunların birine Vekilimiz ve biz de davet ile katılım sağlarız. Sizler ona göre takvim oluşturun. Ayrıca bu ay Sivil toplum ve halkla ilişkiler Genel başkanlığımızın koordinesi ile tüm oda, stk ve dernekler ziyaret edilecek. İşe alımlarda il başkanların başkanlığında, il kadın ve gençlik kolları başkanlarımızın üyesi olarak kurulacak komisyonun karar vermesinin (30 yaş altı kadın ve gençlerin istihdamında gençlerimizin ve kadınlarımızın görüşü alınması Genel Merkezimizce değerlendirilmiştir. Genel merkezimizin bilgisi ve izni olmadan Başkanlık sistemi ile ilgili konferanslar kesinlikle yapılmayacaktır. MYK kararı ile Kongre sürecimiz Referandum sonrasına ertelenmiştir.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol