Çiler; “Her yerde vatandaşla iç içeyiz”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve teşkilatı merkez ilçe, ilçelerimiz ve beldelerimizde vatandaşlarla iç içe olmaya, onların sorunlarını dinlemeye, dertlerine derman olmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda Çiler ve partililer son olarak Demirköy’e bir ziyaret gerçekleştirdiler…

Alper Çiler önderliğindeki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli’mizin her bölgesinde halkla iç içe olmaya, vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm odaklı talimat ve uygulamalarla çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Çiler ve partililer son olarak Demirköy esnafını ve halkını ziyaret etti. 

İlçe Belediye Başkanı Recep Gün ile birlikte esnafımıza “Hayırlı İşler” dileklerini sunan Çiler, kahvehanelerdeki vatandaşlarımızın da hatırını sordu, onlarla sohbet etti.
Çiler sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; “Demirköy’de esnafımızı ziyaret ettik. Kahvehanelerde oturan hemşerilerimize selam verdik ve sohbet ettik” diyerek bu anlamlı ziyareti takipçilerine iletti.
Ziyaret ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama da yapan Alper Çiler şunları kaydetti; “Bildiğiniz gibi haftada iki defa halk günleri yapıyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, problemlerini çözmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Elbette sadece oturduğumuz yerden, vatandaşların partimize gelerek, çözümü sağlamak yetmiyor. Yeri geliyor bizler de yollara düşüyor, ilçe ilçe, belde belde, köy köy dolaşıyor, halkımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerin şöyle yararları var; İlk olarak vatandaşımız bizi görünce mutlu oluyor, bizler de bu mutluluğu paylaşıyoruz. Bu motivasyon ile görevimize, çalışmalarımıza daha bir sıkı sıkıya sarılıyoruz. Ayrıca bu ziyaretler sayesinde varsa sorunları, eksikleri yerinde tespit diyor, vatandaşımızdan bizzat bire bir dertlerini, sıkıntılarını dinleme imkanı buluyoruz.
İşte bu kapsamda son olarak ilçemiz Demirköy’e geldik ve halkımızı ziyaret ettik. Son yerel seçimlerde buraya AK Parti bayrağını diken Recep Gün Belediye Başkanımız zaten çok başarılı çalışkan bir arkadaşımız. Demirköy’ün bir çok problemini çözüme kavuşturdu ve çalışmalarına da son sürat devam ediyor. Bizler de AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi de güçlendirmek adına geldik, Demirköylü esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Onların gerek kişisel, gerekse ilçenin tamamını ilgilendiren dertlerini, sorunlarını kendi ağızlarından dinledik. Notlarımızı aldık, talimatlarımızı verdik.
Biz çok büyük bir aileyiz. Ve tüm vatandaşlarımız bu ailenin birer ferdi. O yüzden Kırklareli’nin dört bir yanında olmaya, ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye, halkla iç içe bulunmaya devam edeceğiz. Allah onlardan razı olsun. Halkımız sayesinde bu göreve geldik ve görevimizin başında olmayı sürdüreceğiz inşallah” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol