Çiler; “Gücümüzü halktan alıyoruz”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, sadece halk
toplantılarında değil, hemen her gün vatandaşlarla bir araya gelmeye, çözüm odaklı çalışmaya devam ediyor. Dün de, Pınarhisar’da vatandaşlarla buluşan onların sorunlarını dinleyen Çiler, Belediye Başkanı İhsan Talay’la da buluşarak, Pınarhisar'a yapılacak yeni yatırım, proje ve desteklemeler ile ilgili istişarelerde bulundular…

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından, ayağının tozuyla yeniden, masasının başına oturdu. Halkın sorunlarını dinleyen, onlara çözüm olmaya çalışan Çiler, bu kapsamda halk günü haricinde de vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.
“Hemşerilerimizle birlikte bugün de il binamızda hasbihal ediyoruz. Çok şükür hayır dualarla ayakta duruyoruz. Biz birlikte büyük bir aileyiz” diyen Çiler şunları kaydetti; “Vatandaşlarımızın takdiriyle bu koltuklarda oturuyoruz. Çok çalışarak sorunları çözerek oturduğumuz koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz. Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Onların yaşadığı her sıkıntıya, probleme elimizden geldiğince ortak oluyoruz ve bunları bilen halkımız da her hafta gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarına yoğun katılım gösteriyorlar. Onların sevgisi ve inancı her şeyin üstünde yer alıyor. Halkımızdan daha büyük bir güç olduğunu düşünmüyorum.
Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Onların da bize karşı sevgisini gördükçe daha fazla çalışmak için kendimizde güç buluyoruz. Gücümüzü halktan alıyoruz.”
Pınarhisar her şeyin en güzeline layık
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, dün ayrıca Pınarhisar ilçemizi de ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çiler; “Pınarhisar'da ilçe Başkanımız ve hemşerilerimizle birlikte sohbet ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” dedi. Pınarhisar’ın genç ve çalışkan Başkanı İhsan Talay ile buluşan Başkan Çiler; “Pınarhisar Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile Pınarhisar'a yapılacak yeni yatırım , proje ve desteklemeler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Pınarhisar herşeyin en güzeline ve en iyi hizmete layıktır. Teşekkürler Pınarhisar” dedi.




Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. bu ne mantıksızlık 01 Ağustos 2019 Perşembe 15:10:27

    Halk güc vermez hizmetkarlarına makam ve mevki verir halka hizmet etsinler diye.

  2. Mantıksız olan ne ? 02 Ağustos 2019 Cuma 14:56:03

    Gücü mevkiyi halk veriyor nihayetinde. Sen onu bunu bırak da yorumcu arkadaş bu genç belediye başkanını iyi takip et. Çok sağlam bir başlangıç yaptı ilçesinde. Çok sağlam ve kurumsal ilişkiler geliştirerek ilçesine hizmet edebilecek kurum ve kişileri harekete geçirmeyi biliyor. Bir zamanlar Kaynarca belediye başkanı Serdar bey için söylediklerimizin çok daha fazlasını bu genç başkan hakediyor.

  3. KLASİK BİR CHPKK ZİHNİYETİ HALKI TANIMAZLAR HALKTAN BAHSEDERLER HİZMET NEDİR H SİNİ BİLMEZLER LAFA GELİNCE HİZMETTEN BAHSEDERLER SİZİN ZORUNUZA GİDEN RTE GİBİ BİR LİDER YANİ REİS DÜŞMANLIĞINIZDAN GÖZLERİNİZ KÖR OLMUŞ SİZ BU VATANI REİS GİTSİN DİYE YUNAN A DA VERİRSİNİZ HAİNLER ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN.