Çiler; “Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz”

AK Parti Kırklareli ailesi Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısını İğneada’da gerçekleştirdi.
Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler önderliğinde gerçekleşen toplantıya ilçe başkanları ve belediye başkanları da katıldı. Toplantıda; “31 Marttan sonra artık seçilen Belediye Başkanlarımız AK partinin değil tüm Kırklareli ilçelerinin ve beldelerinin belediye başkanları olmuşlardır” vurgusu yapıldı…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl teşkilatı, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısını Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, İlçe ve Belediye Başkanlarının katılımı ile birlikte Demirköy ilçemizin İğneada beldesinde gerçekleştirildi.

Toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, AK Parti’nin Kırklareli’nde büyük bir başarıya imza attığı vurgulanarak, 8 ilçeden 4 tanesinde AK Partinin bayrağının dalgalandığı belirtildi. Belediyelerin projelerinin, bütçelerinin masaya yatırıldığı toplantıda, seçilen Belediye Başkanlarının artık AK Partinin değil, tüm Kırklareli ilçelerinin ve beldelerinin belediye başkanları olarak hizmet vereceklerine dikkat çekildi. Toplantıyı gazetemize değerlendiren AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler şunları söyledi;
“Samimiyetimiz ve gayretimizle
elimizden geleni yapacağız”
“31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Milletvekilimiz, Belediye Başkalarımız ve ilçe başkanlarımız ile istişare toplantımızı Demirköy İğneada’da gerçekleştirdik.
Kırklareli tarihinde ilk defa AK parti olarak toplam 8 ilçeden, 4 ilçemizin belediyesini alarak büyük bir başarı yakaladık. Bunun için öncelikle tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bizler de bu destek ve güvene lâyık olmak için tüm samimiyetimiz ve gayretimizle, teşkilâtımızla elimizden geleni yapacağız inşallah. 31 Marttan sonra artık seçilen Belediye Başkanlarımız AK partinin değil tüm Kırklareli ilçelerinin ve beldelerinin belediye başkanları olmuşlardır. Bizler 25 yıllık yerel belediyecilik deneyimimizle hep böyle olduk ve bundan sonra da vatandaşlarımızın daha refah ve gelişmiş modern hizmetler alması için Milletvekilimiz ve Teşkilatımız ile gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz inşallah.
Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. Bundan sonra da her ay bir ilçe veya beldemizde istişare ve değerlendirme toplantılarımıza devam edeceğiz inşallah.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. güneş altında hükümsüzler 10 Temmuz 2019 Çarşamba 18:40:04

    Ampulün ömrü sonuna gelindikçe bu ne şevk bu ne arzu efendiler; tungten ampul devri bitti artık şimdi light emitting diot-LED ışıklandırma devri başladı hem (itibarda) tasarruf hem de aydınlatmada daha yetkindirler. Uzun ömürlü ve toplumun tümünü kucaklayan bir evreye girildiğinden eskiyi ve kendi azınlıklarını besleyen zihniyet insan olmanın erdemine de erişemeyeceğinden tası tarağı toplayıp çok sevdikleri uzak geçmişe doğru tıpış tıpış gitmelidirler zira odur ki Atatürk güneşli yarınlarda sönük ampul karanlığının yeri yoktur.