Çiler “Bütün halkımız bu coşkulu mitinge davetlidir”

10 Haziran 2018 Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım Lüleburgaz Meydanı’nda saat 16.00’da partililer ve Lüleburgaz halkı ile bir araya gelecek. Bu kapsamda gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım 10 Haziran 2018 Pazar günü 16.00’da Lüleburgaz Meydanı’nda vatandaşlar ile bir araya gelecek. Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için yurt içi programlarına hız kazandıran Başbakanımız Binali Yıldırım’ın ilimize teşrifleri için hazırlıklarımız devam ediyor. Başbakanımız Binali Yıldırım, 10 Haziran Pazar halkımıza hitap edecek. Saat 16.00’da başlayacak olan mitingde halkımıza hitap edecek olan Başbakanımız, ‘Vakit Türkiye Vakti’ ve ‘Vakit Kırklareli Vakti’ diyecek. Bu büyük buluşmaya, son Başbakanımız Binali Yıldırım ile buluşmaya tüm halkımızı bekliyoruz”  ifadelerini kullandı.
“Seçim çalışmalarına hız
kesmeden devam ediyoruz”
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler gazetemiz muhabirlerine yaptığı açıklamada Başbakan Yıldırım’ın 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve         Milletvekilliği seçimleri kapsamında 10 Haziran 2018 Pazar günü saat 16.00’da Lüleburgaz Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacağını söyleyerek; “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarıma hız kesmeden devam ediyoruz. Allah’ın izni ile 25 Haziran sabahı bayrağımızı göklere çekeceğiz. Artık vakit Türkiye vakti. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi biz bugün varız, yarın yokuz ama bu ülke, bu millet inşallah ilelebet var  olacak” şeklinde konuştu.
“Her seçimde milletle
sözleşme tazeledik”
Girdikleri her seçimden lider parti olarak çıktıklarını dile getiren Başkan Çiler; “AK Parti teşkilatları üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz, ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve genel merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir. AK Parti, 3 Kasım 2002'den itibaren girilen her bir seçimde, gerçekleştirilen her bir referandumda milletle sözleşmesini tazelemiştir” dedi.
“Partimizin ilimizle özel bağına, sevgi ve muhabbetine yaraşır bir miting olacak”
Başkan Çiler mitingin tarihi bir miting olacağını söyleyerek; “Lüleburgaz Meydanındaki bu mitingimiz inşallah partimizin ilimizle özel bağına, sevgi ve muhabbetine yaraşır bir miting olacak. Tüm hazırlıklarımız buna yönelik. Biz bu zamana kadar olduğu gibi bu mitingimizi de halkımızın yoğun katılımıyla yapacağız. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan ve kontrolü elden bırakmadan bu tarihi günden de alnımızın akıyla çıkmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
“Bütün halkımız bu coşkulu
mitinge davetlidir”
24 Haziran’a az bir süre kaldığını ve bu süreci en iyi şekilde değerlendirdiklerini anlatan Çiler, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem Başbakan Binali Yıldırım’ın hem de bakanların tüm ülkeyi karış karış gezdiğini ve vatandaşlarla kucaklaştığını belirtti.
Çiler, Başbakan Yıldırım’ın da 10 Haziran tarihinde Lüleburgaz’a gelerek Lüleburgazlılarla buluşacağını söyleyerek; “Sayın Başbakanımız sağolsun yoğun programında ilimize de bir yer verdi ve hemşerilerimizle buluştu. Bütün halkımız bu coşkulu mitinge davetlidir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol