Çiler, Bulut ve Ilık, yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundular

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Derya Bulut, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret etti. Ziyaretin ana gündem maddesini Kırklareli’de ticaret ve sanayi alanında yapılan yatırım ve çalışmalar oluşturdu. KTSO Başkanı Soner Ilık, bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili Çiler ve Bulut’a bilgiler verdi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Derya Bulut, Kırklareli’deki Ticaret ve Sanayi Alanı’nda yapılan yatırım ve çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ile Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Derya Bulut, sivil toplum örgütlerinin faaliyet gösterdikleri bölgenin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir görev üstlenmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade ettiler. 
Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ile Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Derya Bulut’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol