Çiler; “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanlığı’nın 23 Haziran mesaisi sürüyor. Partinin Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, İstanbul’da Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, şehirde “sıkılmadık el, çalınmadık kapı” bırakmamacasına çalışmalarını sürdürüyor. Beraberindeki partililere bu kez MHP Kırklareli ailesi de katılım gösterdi.
Çiler ve beraberindeki heyet İstanbul seçim çalışmaları çerçevesinde ilk olarak Silivri’de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile halk pazarını ziyaret etti. Daha sonra da tüm STK, oda, dernek, muhtarlar ile mimarlar salon toplantısına katılan Çiler, 23 Haziran İstanbul seçimleri kapsamında Silivri İlçesinde İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Tülay Kaynarca ile bir araya geldi. Burada istişare ve değerlendirmede bulunan partililer, seçim çalışmalarında rotayı Bayrampaşa’ya çevirdi.
Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, vatandaşın desteğini isteyen Alper Çiler ve beraberindeki partililer İstanbul’da bulunan Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma Derneğini de ziyaret ettiler.
Çiler gazetemize yaptığı açıklamada; “Çalışmalarımıza İstanbul Bayrampaşa İlçemizde devam ediyoruz. Babaeski ilçe Başkanımız, Büyükmandıra Belediye Başkanımız,
Kırklareli MHP İl Başkanımız Sayın Şaban Savaşan, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Derya Bulut, Merkez İlçe Başkanımız Niyazi Çalışkan ile İstanbul Kırklareli Sosyal Yardımlaşma Derneğimizi ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk, sonrasında hemşerilerimizin bulunduğu kahveleri ziyaret ederek destek ve dua istedik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşaallah” dedi. Yine İstanbul / Bayrampaşa Programı kapsamında; Kırklareli MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Merkez ilçe Başkanı Niyazi Çalışkan, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba’yı seçim irtibat noktasında ziyaret ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol