Çiler; “Belediye halkımızı yanlış yönlendiriyor”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı, daha önceden duyurusu yapılan planlı su kesintisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bilindiği gibi Kırklareli Belediyesi geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden; “Devlet Su İşleri 112.Şube Müdürlüğü tarafından, 23 Eylül Pazartesi ve 24 Eylül Salı Günleri tarihlerinde Kırklareli Barajı’nda onarım çalışması yapılacağından dolayı, saat 8:30 ve 18:00 arasında Kırklareli Belediyesi Su Arıtma Tesisleri'ne su verilemeyecektir. Bu saat aralığında arıtma tesisi su depolarındaki su seviyesinin gün içerisinde azalması ile birlikte şebekede su kesintileri yaşanacaktır. Onarım bitiş saati olan saat 18:00 itibariyle söz konusu su depolarına su pompalanmasının ardından gece saatlerinden itibaren kentimize su verilecektir” açıklamasını yapmıştı.
Dün AK Parti İl Başkanı Alper Çiler konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. İl Merkezine su verilmeye başlandığını belirten Çiler şunları kaydetti;
Devlet Su İşleri 112.Şube Müdürlüğü tarafından, Kırklareli Barajı’nda 23 Eylül Pazartesi saat 08.30 da başlayan onarım çalışmaları saat 14.00 itibari sona erdi. Kırklareli Belediyesi Su Arıtma Tesislerine su verilmeye başlandı.
Bu sabah 08.30 gibi DSİ tarafından Barajda yapılan çalışma saat 14.00’te bitmiş olup, aynı saatte Kırklareli Belediyesi Su Arıtma tesislerine su verilmiştir. Yani şehre su verilmesi hususunda şebekeye su verilmesine rağmen, Belediyenin hiç bir mazereti kalmazken, sosyal medyadan ve mesaj yoluyla yetersiz bilgiler ile Halkımız yanlış yönlendirilmektedir. Maalesef Belediyemiz kendi yapacağı ana boru hattı ile ilgili 2 günlük tamirat işini de, su kesintisini de DSİ’ne yüklemeye çalışmaktadır. Halkımıza önemle duyurulur.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol