Çiler; “Basın bizim elimiz kolumuz oldu”

16 Nisan tarihinde yapılan referandumun ardından geçtiğimiz gün Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmeye başlayan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, dünde Önadım Medya Grubunu ziyaret etti.
AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı geçtiğimiz günlerde STK’lara gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerinin ardından dün de seçim sürecinde yanlarında olan Önadım Medya Grubu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz saat 15.00’da Önadım Medya Grubu Tesislerine gerçekleştirdiği ziyarette, “16 Nisan Pazar günü gerçekleşen halk oylamasını tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Allaha çok şükür kazasız, belasız, sıkıntısız gerçekleştirdik.

Bu kapsamda siz değerli basın mensuplarına da gösterdiğiniz gayretlerden ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. Önadım Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün’nün de katıldığı ziyaret programında konuşma yapan İl Başkanı Çiler; “Genel merkezimizin talimatıyla 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Sivil Toplum Kuruluşlarımıza yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyoruz. Bu kapsamda basın kuruluşlarımızı da ziyaret etmek istedik. Güzel bir katılım oldu Kırklareli’nde. Ben çok mutluyum bu konuda. Allah razı olsun oy verenden de vermeyenden de. Hakkınızı helal edin. Yüzde 90’a yakın bir katılım oldu. Güzel bir demokrasi şöleni yaşadık. Kavgasız, gürültüsüz, edep içerisinde bir seçim geçirdik. Gönül isterdi ki ilimizde de güzel bir sonuç elde edelim. Ama olmadı. Elbette hayatı biz kendimizde buluyoruz. İnsanlara bu konuyu tam anlatamadığımızı düşünüyoruz. Onun da iç muhasebesini kendi aramızda yapacağız” dedi.
“Halkımızın iradesi kazandı”
İlçe Başkanı Kayhan Türköz ise kavgasız gürültüsüz geçen seçimden ötürü herkese teşekkür ederek; “16 Nisan’da gerçekleşen referandumda Kırklareli’nin sağladığı katılım bizleri çok mutlu etti. O yüzden Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret etmek istedik. Milletimiz her şeyin en iyisini biliyor. Çıkan karar da bunun en büyük göstergesidir. Çok güzel bir seçim süreci geçirdik.. Tam bir demokrasi çerçevesinde yaşadık bu süreci. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de sıkıntısız bir şekilde seçimi tamamladık. Herkes sağduyu davrandı, üzerine düşeni yaptı. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. STK ve Kurumlara ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten İl yönetimi Kırklareli halkına da seçim sürecinde gösterdikleri katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol