Çiler Ankara’da

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, önceki gün Ankara’ya gitti. Beraberindeki İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün ve partililerinde oluşan bir heyetle gerçekleştirilen Ankara ziyaretinde Bakanlarla görüşüldü.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundu. Çiler’e buradaki ziyaretlerinde parti yönetimi ile birlikte İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün’de eşlik etti. Çiler’in Ankara gezisi Bakanlara yapılan ziyaretlerle başladı. Bu kapsamda ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret edildi. Buranın ardından AK Parti Genel Merkezi daha sonra ise Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile bir görüşme yapıldı. 
Birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerin yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen 81 İl Kadın Kolları Başkanları Toplantısı, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün’de 81 İl Gençlik Kolları Başkanları Toplantısına katılarak Ankara temaslarını sürdürdü.
(T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 2 imkansız 1 çözüm 13 Mayıs 2022 Cuma 06:27:45

    Dairenin karelenmesi şimdiyece başarılamadı fakat üç yamuğun üçgenlenmesi onuru bu ülkeye nasip oldu...