Çıkan yangında bir işyeri tamamen kül oldu

Lüleburgaz'da 16 bin metrekarelik bir mobilya mağazasında dün saat 9.30 sıralarında çıkan yangında mobilya mağazası, depolama alanı ve üretim atölyesi kullanılamaz hale geldi. Çıkan yangında 1 kişi yaralandı 1 kişi de dumandan zehirlendi. Yaralılar Lüleburgaz Devlet Hastanesi kaldırıldı. Olay yerine gelen Vali Bilgin ve Belediye Başkanı Gerenli çalışmaları takip etti. 

28 Nisan 2022 Perşembe günü saat 09.30 sıralarında Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi Turgutbey yolunda bulunan bir mobilya atölyesi, depo ve satış mağazasının bulunduğu alandan henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangına Lüleburgaz ve çevre illerden gelen çok sayıda itfaiye, AFAD, UMKE ve askeri birliklere ait yangın timleri müdahale etti. 
Yangının ardından olay yerine Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Murat Gerenli ve İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk da gelerek söndürme çalışmalarını takip etti.
Yangıda mağaza sahibi ile bir işçi yangından etkilendi. Mağaza sahibinde yanıklar oluşurken işçide dumandan zehirlendi. Olay yerinde bekletilen 112 Acil Sağlık ve UMKE ekipleri dumandan etkilenenlere ilk müdahaleyi yaptı. Dumandan etkilenen 1 işçi ile yangına müdahale ederken el ve yüzünde ikinci derecede yanık meydana gelen mağaza sahibi olay yerinde bekletilen ambulanslarla Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol