Cihannüma’dan AK Parti’ye ziyaret

Kırklareli’nin aktif oluşumlarından, Hikmet Yıldırım önderliğindeki Kırklareli Cihannüma Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği İl Temsilciliği, AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Kırklareli Cihannüma Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği İl Temsilciliği anlamlı ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Hikmet Yıldırım Başkanlığındaki dernek yönetimi (Adalet ve Kalkınma Partisi )AK Parti Kırklareli İl ve Merkez İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdiler. Cihannüma heyeti ilk olarak AK Parti İl Başkanı Alper Çiler’i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Dernek Başkanı Hikmet Yıldırım, Cihannüma’nın Genel merkezi tarafından hazırlanan 16 Nisan 2017 “Halkoylaması sürecinde Cihannüma” isimli kataloğu takdim etti. Çiler de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yıldırım’a teşekkürlerini sundu.
Cihannüma heyeti ayrıca, göreve yeni seçilen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu’ya da bir hayırlı olsun ziyareti düzenledi. Ziyarette Cihannüma Kırklareli İl Yönetimi, Toklucu’ya Şeyh Edebali’nin vasiyeti yazılı bir plaket hediye etti. Toklucu da teşekkürlerini sunarak, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol