Çiftçi “Tüm gaye ve çabalarımız güzel bir Türkiye için”

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 5 Şubat Pazartesi günü İstiklal İlköğretim okulu toplantı salonunda veliler ve öğretmenler ile bir araya gelerek öğrenci ve gençle-rimizin uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan korunma yolları hakkında bir toplantı gerçekleştirdi

Kırklareli’nde 49 bin 661 öğrenci yarıyıl tatilin sona ermesi ile ders başı yaptı. Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 5 Şubat Pazartesi günü Kırklareli İstiklal İlköğretim okulunda düzenlenen programa katıldı. Vali Çiftçi, İstiklal İlköğretim okulu toplantı salonunda veliler ve öğretmenler ile bir araya gelerek öğrenci ve gençlerimizin uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için tedbir ve önerileri görüştüler.
“Güzel bir Türkiye için çabalıyoruz”
Toplantı sırasından Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi tüm çabaların güzel bir Türkiye için olduğunu belirtti. Çiftçi “Tüm gaye ve çabalarımız güzel bir Türkiye içindir. Gençliği olmayanın, geleceği olmaz anlayışıyla hareket ediyoruz. Maalesef tüm dünya olduğu gibi ülkemizde de bir uyuşturucu sorunu var. 'Benim çocuğum uyuşturucu kullanmaz' demeyin. Bu konuda hepimize çok büyük görevler düşüyor. Çok dikkatli olmak zorundayız. Hiçbir zaman demeyin ki Ahmet'in oğlu yapmaz, Mehmet'in kızı yapmaz, Ayşe'nin yeğeni yapmaz. Bu işi yapanlar neticede bizim çocuklarımız. Ne olur dikkat edelim. Çocukların zaman zaman gizlice ceplerini, telefonlarını kontrol edelim. Bu hepimizin başına gelebilir”
“Benim oğlum yapmaz demeyin”
“Türkiye'de uyuşturucu ile mücadelede Kırklareli ilk üç arasında. Bu gerçekten çok güzel. İnşallah tüm illerimizde bu seviyeye gelinebilir. Genel anlamda da Türkiye genelinde en az uyuşturucu kullanan ilk üç ilden biriyiz. Bu tabii ki bizler için çok sevindirici bir olay” dedi.
Vali Çiftçi dolandırıcılara karşı uyardı
Toplantı sırasında dolandırıcılara karşı dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Çiftçi “Allah'ınızı seversiniz, kitabınızı severseniz, telefonla arayan kişilere bu insanlar nasıl inanıyor anlamıyorum. Zaman zaman da bizim adımızı kullanmaya başlamışlar. Ne vali ne kaymakam ne polis ne savcı sizi arayarak para ister. Arayan kişilere telefonları kapatın” şeklinde uyardı.
“Öğrencilerimiz için her sınav önemli”
Vali Çiftçi toplantı sonrasında öğrencileri derslerinde ziyaret ederek kendileri ile sohbet etti ve yeni yarı yılda derslerinde başarılar diledi. Çiftçi “Öğrencilerimiz için her sınav önemlidir. YGS-LYS-TEOG gibi tekrarı olmayan ya da senede bir olan sınavlar ise ayrıca heyecan unsuru taşımaktadır. Hiç bir sınav bir son olmadığının bilincine varmalıyız” dedi.
Kırklareli’nde 49 bin 661 öğrenci ders başı yaptı...
Kırklareli’nde 49 bin 661 öğrenci yarıyıl tatilin sona ermesi ile ders başı yaptı. Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 05 Şubat 2018 Pazartesi günü Kırklareli İstiklal İlköğretim okulunda düzenlenen programa katıldı. Vali Çiftçi, İstiklal İlköğretim okulu toplantı salonunda veliler ve öğretmenler ile bir araya gelerek öğrenci ve gençlerimizin uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için tedbir ve önerileri görüştüler. Vali Çiftçi toplantı sonrasında öğrencileri derslerinde ziyaret ederek kendileri ile sohbet etti ve yeni yarı yılda derslerinde başarılar diledi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol