Çiçek ve Safa dünya evine girdi

İŞKUR Kırklareli İl Müdürü Hasan Aksoy ve eşi Havva Aksoy'un oğulları Safa, Ferahnur Maksut Başoğlu çiftinin kızları Çiçek ile hayatını birleştirdi. Çiftin kına gecesi 28 Mayıs Cumartesi akşamı Vize'de gerçekleştirilirken, düğün ise 29 Mayıs Pazar akşamı Polisevi Sosyal Yazlık tesislerinde gerçekleştirdi. 

Saat 20.00'de başlayan düğüne ilimiz kurum ve kuruluşların mülki idari amirlerinin yanı sıra, çiftin ailesi, yakınları, akrabaları, dostları ve tüm sevenleri iştirak etti. İlk danslarını alkışlar eşliğinde gerçekleştiren Çiçek ve Safa'ya daha sonra davetliler tarafından çam sakızı çoban armağanı takılar hediye edildi. Bu arada çiftin aileleri de tüm davetliler ile tek tek yakından ilgilendi. Takı töreni esnasında mutlu çiftle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler de, büyük ilgi gösterdiler.
Takı merasiminin sonrasında ise tekrar pistte danslarını gerçekleştiren Çiçek ve Safa daha sonra, tüm davetliler ve canlı orkestra eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar birlikteliklerini kutladılar.
Bizler de gazetemiz olarak mutlu çifti ve ailelerini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol