ÇİLER; “ Kapılarımız herkese açık”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 15 Temmuz gecesi yaşananları ve bundan sonraki süreçte uygulayacakları ideoloji hakkında bilgi verdi. Dün saat 15.00’da parti binasında gazetemiz
muhabirleri ile bir araya gelen Çiler; “Vatandaşımız başımızın tacıdır. Biz onlar için bu koltukta oturuyoruz” dedi.

Çok ağır bir badirenin daha üstesinden gelen Türkiye Cumhuriyeti, yakında ulaşacağı mutlu ve huzurlu günleri iple çekiyor. 15 Temmuz ve sonrasında adeta devrim niteliğinde yaşanan olaylar günden güne milletimizin bölünmez bütünlüğünün sembolü haline geldi. Yaşanan acı gecede Kırklareli’nde yaşadıkları gerilim dolu dakikaları gazetemiz muhabirleri ile paylaşan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. Zor şeylerdi tabiî ki. Bize de o gece ilk genel merkezimizden mesaj geldi. Parti binamızda buluşalım diye. Bütün teşkilatlarımızı partiye toplayın. Kırklareli’nde gerçekten güzel bir yaklaşım oldu. Bizlere de Cumhurbaşkanı’mız ile konuştuktan sonra sokaklara inin meydanları boş bırakmayın dendi. Bizde biliyorsunuz iki yerde sıkıntı oldu. Bir Lüleburgaz’da tanklar, diğeri de 3. Gününde Yündolan Kışlasından tank çıkıyor ihbarı. Bunların hepsi bizim gerçekten dönüm noktamız oldu” şeklinde konuştu.
Ne olursa olsun biz
buradayız buyurun gelin
Göreve geldiği günden beri özellikle vurguladı bir konuyu tekrar gündeme taşıyan Alper Çiler, iktidar partisinin, devletin partisinin Kırklareli’nde kolu olan AK Parti İl Başkanlığı’nın kapılarının vatandaşlara sürekli açık olduğunu belirtti. Çiler konuşmasında; “Partimizin kapıları herkese açık yine bunu üzerine basa basa belirtiyorum. Biz burada özel konuşacağım diyen insanlara bile ayırt etmeden görüşmemizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza söylüyorum. Gelin 50 kişi, 20 kişi burada hep beraber görüşelim. Çünkü ona zaman ayırıyorsun, burada telefona bakamıyorum bu sefer ve o insanın hakkını yemiş oluyorum. Gelen vatandaşlarımızın %90’ı iş ile ilgili bizlere müracaat ediyor. Niye işsizlik sıkıntımız var, onu da belirteyim. İş beğenmiyorlar en başta, ikincisi de kalifiye insanımız bizim yok maalesef. Örnek veriyorum şimdi güvenlikçi alınıyor kurumlara, ama lise mezunu şartı aranıyor. Peki o insan o belgeyi niçin aldı. Ya da o belge belge ona neden verildi bir işe giremiyorsa. O insanların ne günahı var. Böylesine sorunları artık aşmamız gerekiyor. Ben yine belirtiyorum kapılarımız tüm vatandaşlarımıza tüm halkımıza her zaman açık. Buraya gelen insanlar randevu ile değil direk o anda bizlere ulaşabilirler” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol