Cezaevi müdürüne veda yemeği

İlimiz E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 1. müdürü Metin Sönmez ve kurum 2. müdürü İbrahim İncekara’nın Kırklareli'ne veda etmesi dolayısıyla kurum personeli tarafından anlamlı bir akşam
yemeği tertip edildi...

Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 1. müdürü Metin Sönmez ve kurum 2. müdürü İbrahim İncekara’nın başka görev yerlerine tayin olması dolayısıyla, kurum personeli tarafından 3 Ağustos Cuma akşamı Ceyness Restaurant’ta bir veda yemeği düzenlendi.
Kurum müdürleri başta olmak üzere çok sayıda başmemur ve infaz koruma memurunun katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan 1. müdür Metin Sönmez yaklaşık 2 yıl süren görev sürecinde cezaevinde hükümlülerin rehabilite edilmesi adına birçok yeniliği hayata geçirdiklerini ve kurum binasında çok sayıda fiziksel revize çalışması yaptıklarını anlatarak tüm ekip arkadaşları ile personele teşekkür etti.
Gecede 1. müdür Metin Sönmez’e, 2. müdür Güven Şakar tarafından bir hediye verilirken, 2. müdür İbrahim İncekaraya’da hediyesi Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Tatlıca tarafından takdim edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol