Ceza İnfaz Kurumları Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası

“Kitap İyileştirir..." sloganıyla “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası” tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Kırklareli Adliyesinde de başlatıldı. Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan "Ceza infaz kurumu yerleşkelerinde kütüphane kurulmasına ilişkin işbirliği protokolü" kapsamında başlatılan kitap bağışı kampanyasına Bağışta bulunmak isteyenler; Denetimli Serbestlik İşyurtları Kurumu Satış Mağazası, İstasyon Caddesi İşyurtları Kurumu Satış Mağazası ve Kırklareli Minimall Alışveriş Merkezi içinde bulunan standlarda 15 Şubat 2023 tarihine kadar kitap bağışı yapabilecekler.

“Kitap İyileştirir..." sloganıyla “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası” tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Kırklareli Adliyesinde de başlatıldı. Kırklareli Adliyesinde gerçekleştirilen açılışa Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Gedik, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Bülent Şengörür, Cumhuriyet Savcıları ve hakimler başta olmak üzere protokol üyeleri, Kırklareli Adliyesi ve Ceza İnfaz Kurumları personeli ile basın mensupları katıldı.
Gerçekleşen törende konuşan Vali Birol Ekici, kitap bağışı kampanyasının hayırlara vesile olmasını diledi. Herkesi de kampanyaya destek olmaya davet ederek, kampanyanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Valilik olarak, kampanyanın destekçisi olduklarını belirterek, “Hem Kırklareli İl Özel İdaresi olarak hem de şahsım olarak kampanyaya maddi ve manevi olarak destek olacağız” dedi. 
Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan "Ceza infaz kurumu yerleşkelerinde kütüphane kurulmasına ilişkin işbirliği protokolü" kapsamında başlatılan kitap bağışı kampanyasına "Kitap iyileştirir" sloganıyla tüm illerde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Kampanya 15 Şubat tarihine kadar devam edecek.
Bağışta bulunmak isteyenler; Denetimli Serbestlik İşyurtları Kurumu Satış Mağazası, İstasyon Caddesi İşyurtları Kurumu Satış Mağazası ve Kırklareli Minimall Alışveriş Merkezi içinde bulunan standlarda 15 Şubat 2023 tarihine kadar (09:00-18:00 saatleri arasında) kitap bağışı yapabilecekler. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol