Çevre düzenlemeleri bitişi mi işaret ediyor?

Yeni sezon öncesi kapıları açılması planlanan Kırklareli Atatürk Stadyumu’ndaki çalışmalarda sona gelindi

8 Milyon TL'lik büyük bir bütçe ile A'dan Z'ye yenilenen ve Avrupa standartlarında bir stadyum haline gelecek olan Kırklareli Atatürk Stadyumu'ndaki çalışmalar, son aşamaya gelmiş durumda. Çim zeminin oluşturulması, yaklaşık 4 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan tribünlerin son rötuşlarının atılıyor olması, çevre düzenlemeleri derken yeni yüzünü gösteren statta, özenle yapılan çalışmalar kalitenin boyutunu gözler önüne seriyor. Peki ama stadyum ne zaman tamamlanacak?
Bu kadar kaliteli işlerin yapıldığı, milyonlarca TL değerinde bütçenin ayrıldığı saha, ne zaman Kırklareli'ne kapılarını açacak? Herkes tarafından merak konusu haline gelen, ne zaman biteceği henüz bilinmeyen stadyumdaki son rötuşlar, açılışın yakın olduğunu işaret etse de vatandaşlar hala tedirgin.
Yeni sezona yetişmesi planlanan, özellikle 2. Ligde ilimizi temsil eden Kırklarelispor'un nefes almasına yardımcı olacak olan Atatürk Stadyumu'ndaki son çalışmalar, bitişin yakın olduğunu gösteriyor.
Her köşesinde farklı bir çalışmanın yapıldığı, çevresindeki demir parmaklıkların yeşil beyaza boyandığı, tribünlerdeki çalışmaların son noktaya gelmesi umutları artırsa da taraftar sorgulamaktan vazgeçmiyor.
"Evet, bitecek ama ne zaman?"
Kırklarelispor taraftarının yakından takip ettiği Kırklareli Atatürk Stadyumu'ndaki çalışmaların biteceğinden kimsenin şüphesi yok. Vatandaşlar ve taraftarlar, stadyumdaki çalışmaların ne zaman biteceğini sorguluyor. Bu konuda görüşlerini dile getiren taraftarlar ise; "Stadyumumuzdaki çalışmalar çok uzun süredir devam ediyor.
Son süreçte çalışmalara hız kazandırıldı ve altı aylık bir zaman diliminde büyük yol kat edildi. Artık biteceğine dair kimsenin bir şüphesi yok. Bizlerin merak ettiği çalışmaların ne zaman biteceğidir. Bizler takımımızı ne zaman kendi sahamızda izleyeceğiz" ifadelerine yer veriyorlar.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yaa siz nasıl bir gazetecilik yapıyorsunuz ya .. 5 senedir bitmeyen stadı bile öve öve anlatıyosunuz ya. bu kadar da olmaz