Cerit’ten personeline teşekkür

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü İl Binası Eski Kırklareli Devlet Hastanesi B Blok’a taşındı. İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit de bu süreç içerisinde özveri gösteren personele teşekkür ettiği bir mesaj yayınladı.

İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası geçtiğimiz günler içerisinde yeni yerine taşındı. Eski Kırklareli Devlet Hastanesi B Bloğa taşınan yeni hizmet binası kullanıma açıldı.
“Personelimizin göstermiş olduğu anlayış, özveri ve fedakarlıktan dolayı kendilerine teşekkür ederim”
Kısa bir süre içerisinde yapılan tadilatın ardından taşınma işlemleri gerçekleşirken İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit de sağlık personeline bu dönemdeki özverisinden dolayı teşekkür etti.
Sosyal medya hesabından bir yazı paylaşan Çiğdem Cerit, “İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası kiralık olan binada hizmet vermekte iken kamu kaynaklarının etkin kullanımı ve tasarruf tedbirlerine riayet amacı ile Eski Kırklareli Devlet Hastanesi B Blok (Eski SSK ) Hizmet Binasına tadilat işlemleri yapılarak hızlı bir şekilde taşınmıştır. Bu süre zarfında yaşanabilecek aksaklıklar ve sıkıntılara karşı personelimizin göstermiş olduğu anlayış, özveri ve fedakarlıktan dolayı kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol