Cerit; "İnsana, hayata hizmet için çalışacağız”

Kırklareli Halk Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Müdürü Çiğdem Cerit öncülüğünde 24 Mart 2017 Cuma günü emekli idari ve sağlık personeli ile bir araya geldi. Ortak etkinlik adı altında düzenlenen programda duygusal anlar yaşandı.

Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğü ‘Tıp Haftası’ ve ‘Yaşlılarımıza Saygı Haftası’ kapsamında ortak bir etkinlikte bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte; Halk Sağlığı Müdürü Çiğdem Cerit tarafından, Kırklareli’nde sağlık sektöründe yıllarca hizmet veren emekli sağlık ve idari personele plaket ödülü takdim edildi.
Programa ilişkin Kırklareli Halk Sağlığı Müdürü Çiğdem Cerit; “Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız emekli sağlık ve idari personellerimize sevgi ve saygımızı dile getirmek için Tıp Haftası ve Yaşlılarımıza Saygı Haftası münasebetiyle ortak bir program yapmak istedik. Bu kapsamda ilimize yıllarca emek vermiş emekli personellerimizi ilkbahara girdiğimiz bu güzel günde bir araya getirdik. Kırklareli'mizin değeri olan siz değerli personellerimiz ile ilimizin değerlerini yansıtan Kırklareli Kültür ve Sanat Evini ziyaret ettik.
Sağlıklı emeklilik, her yaştan insanın sağlıklı, güvenli ve sosyal olarak aktif olabileceği bir hayat tarzını benimsemesiyle mümkün olacaktır. Sizler bu düsturu edinmiş, tüm toplumun örnek alacağı insanlarsınız. İnsan hayatı gibi önemli ve kutsal bir gaye uğruna büyük meşakkatle çalışmalarını yürüten kıymetli büyüklerim, sağlık hizmetlerinin bir kulvarında bayrağı devralan bir kardeşiniz olarak, sağlık hizmetlerini, tüm kesimlerin imreneceği bir seviyeye taşıyan emeğiniz ve gayretleriniz için şahsım ve Müdürlüğüm adına teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımızın sağlık hizmetine ulaşımının kolaylaştığı, sağlık hizmeti anlayışının örnek olduğu ilimizde böylesine büyük bir başarının ardındaki gerçek kahramanlar sizlersiniz. Halkımıza hizmet için ortaya koyduğunuz emsalsiz özveri her türlü takdirin üzerindedir. "İnsana, hayata hizmet" gibi asil bir hedef uğruna çalışmaya bundan sonra da bıraktığınız yerden devam edeceğiz. Her zaman yanınızda, yanı başınızda olmaya gayret edeceğiz. Bu duygularla hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, sağlıklı günler sağlıklı emeklilikler diliyorum.” ifadelerini kullandı. Duygusal anların yaşandığı etkinlik pasta kesimi ile sonlandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol