Celalettin Mert ile Betül hayatlarını birleştirdi

Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman ve Hülya Kahraman’ın oğulları Celalettin Mert ile Naciye ve Güner Düzyol’un kızları Betül cumartesi akşamı yapılan düğün ile hayatlarını birleştirdi. Kırklareli Belediye Başkanı tarafından kıyılan nikahın şahitliğini Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz yaptı.

Celalettin Mert ile Betül geçtiğimiz akşam yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi. Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman ve Hülya Kahraman’ın oğulları Celalettin Mert ile Naciye ve Güner Düzyol’un kızları Betül’ün nikahını Kırklareli Belediye Başkanı kıydı.
Nikahın şahitliğini ise Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz yaptı. Hidden Garden Düğün Salonu’nda yapılan törene çiftin aileleri, akrabaları, yakınları, dostları ve tüm sevenleri iştirak ettiler. Mutlu gecenin başında alkışlar arasında sahneye çıkan çift ilk danslarını gerçekleştirdiler. Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan Celalettin Mert ile Betül daha sonra davetlilerin hediyelerini kabul ettiler.
Takı merasimin sonrasında ise gecede hareketli saatler başladı. Oyun havaları eşliğinde bu anlamlı geceyi kutlayan mutlu çift ve davetliler, unutulmaz bir düğün gecesi yaşadılar. Önadım Gazetesi olarak bizler de Celalettin Mert ile Betül çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (S.Ünver)




Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol