Çekimleri Armağan Köyü’nde yapılan “Annem” filmi vizyona giriyor

Çekimlerinin bir kısmının ilimiz Armağan köyünde yapıldığı, Mustafa Kotan tarafından yönetilen ve başrollerinde Sumru Yavrucuk ile Özge Gürel’in yer aldığı “Annem” adlı sinema filmi 20 Eylül’de vizyona giriyor. Muhtar Recep Dal yaptığı açıklamada, Armağan köyünün her alanda var olduğunu söyleyerek ilerleyen dönemlerde de köylerinin Türkiye çağında tanıtılması adına yoğun çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Annem filminin vizyona gireceğini duyuran ve açıklamalarda bulunan Armağan Köy Muhtarı Recep Dal; “Nisan ayında çekimleri tamamlanan ve köyümüz Armağanda çekilen Annem adlı sinema filmi 20 Eylül'de sinemalarda.
Hizmetimiz güzele dair her alanda, yatırımda varız, üretimde varız ve tanıtımında da varız. Bizler gereğini yaptık yapmaya devam ediyoruz. İnsan merkezli bir hayat için çalışıyoruz ve her şeyin en iyisine layık olsun insanımız” dedi.
Annem
Annem, bir anne kızın hikayesini konu ediyor. Nazlı, annesinden utanan ve bir an önce ondan kurtulmak isteyen genç bir kızdır.Nazılı'nın annesi ise, kızı için her şeyi yapmaya göze alan, imkansızlıkları mümkün kırmaya çalışan fedakar bir kadındır.
Üniversiteyi kazanması ile doğup büyüdüğü köyden, kurtulmak istediği annesinden ayrılan Nazlı, geçen onca yılın ardından annesinin yanına geri dönmeye karar verir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol