Canlı Hayvan Borsası için ihale zamanı

Kırklareli Ticaret Borsası ve Trakya Kalkınma Ajansının destekleri ile ilimizde ihtiyaç duyulan ve pek çok kişi tarafından yapılması beklenen Canlı Hayvan
Borsası Projesinde sona geliniyor. Borsa, 09.11.2015 Çarşamba günü saat 15.30'da Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonu'nda ihaleye çıkacak…
1 Kasım seçimleri için AK Parti Kırklareli 2. Sıra Milletvekili Adayı olan dönemin Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel tarafından sıklıkla gündeme getirilen, her platformda yapılması için girişimde bulunulan Canlı Hayvan Borsası'nda seneler sonra sonuca doğru ilerleniyor. Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen ve hızla gerçekleşmesi için yoğun çalışma içinde olunan "Kırklareli Canlı Hayvan Borsası" Projesinin imzalanma protokolü Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından yaklaşık bir ay önce gerçekleşmişti. Şimdi ise proje için ihale tarihi açıklandı. 

Turhan Altıntel'in imzayı atarken; "İlimizde hızla büyüyen ve gelişen hayvancılık yatırımları ve birbiri ardına kurulan Hayvan Çiftlikleri, bölgemizde bir "Canlı Hayvan Borsası" kurulmasını zorunlu hale getirmişti.
Kırklareli Ticaret Borsası olarak üyelerimize ve üreticilerimize verdiğimiz söze istinaden, böyle bir tesisi Kırklareli'mize kazandırmak adına çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürdük.
Trakya Kalkınma Ajansı'na Mali Destek Programı'ndan faydalanmak üzere bir proje hazırlayıp sunduk.
Projemiz kabul edildi ve gerekli mali desteği kendilerinden sağladık. Toplam maliyetin %50'si Trakya Kalkınma Ajansı'ndan, kalan %50'lik kısmı da Borsa olarak bizim tarafımızdan karşılanacak ve en kısa zamanda hayata geçirilecek.
“HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Kırklareli Ticaret Borsası olarak bu tesisi ilimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yetiştiricilerimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dediği Canlı Hayvan Borsası'nda ikinci heyecan zamanı ihale sürecinde yaşanacak.
Kırklareli Ticaret Borsası ve Trakya Kalkınma Ajansı ile 2015 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Kırklareli'ne Canlı Hayvan Borsası kurulması için başlatılan çalışmalar kapsamında Karahıdır Mahallesi Edirne Yolu 5. kilometre Karaağaç Gölü Mevkii, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü karşısında yer alan arsa üzerine, Kırklareli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası Satış Tesisi yapım işi için ihaleye çıkılıyor.
İhale duyurusu ve ihale hakkında bilgiler ise Kırklareli Ticaret Borsası'nca açıklandı. Buna göre ihaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyası http://www.kirklarelitb.org.tr/ ve http://trakyaka.org.tr/ internet adreslerinden görülebiliyor. Ancak ihale dosyası İstanbul yolu üzeri 1.Km. Merkez / KIRKLARELİ Kırklareli Ticaret Borsası Proje Koordinasyon Ofisi'nden temin edilebilecek.
Teklif teslim tarihi için son gün ve saat 09.11.2015 13.30 olarak belirlenirken, gerekli bilgi ve açıklamalar yine Trakya Kalkınma Ajansı'nın ve Kırklareli Ticaret Borsası'nn resmi web adreslerinden yayınlanacak.
Teklifler, 09/11/2015 tarihinde saat 15.30'da, Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonu'nda yapılacak oturumda açılacak.
İhaleye katılmak isteyenlerden istenen belgeler şu şekilde:
GERÇEK KİŞİDEN
1- Gerçek Kişi Formu Bilgisayar ortamında doldurulacaktır.
2- Taahhütname. Noter Tasdikli
3- 3 Adet Vesikalık Fotoğraf
4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
5- İkametgah Belgesi (Asıl)
6- İmza Sirküleri (Asıl ya da Noter Tasdikli)
7- Oda Sicil Kayıt Belgesi (Asıl)
8- Vergi Levhası Fotokopisi
9- Kayıt Ücreti
10- Kaşe
TÜZEL KİŞİDEN
1- Tüzel Kişi Formu Bilgisayar ortamında doldurulacaktır.
2- Taahhütname. Noter Tasdikli
3- 3 adet Vesikalık fotoğraf
4- Yetkili Kişinin Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
5- Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
6- İmza Sirküleri (Asıl ya da Noter Tasdikli)
7- Oda Sicil Kayıt Belgesi (Asıl)
8- Vergi Levhası Fotokopisi
9- İkametgâh Belgesi
10- Kayıt Ücreti
11- Kaşe

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol