Can Dostlar İçin ‘’Mamamatik’’

Kırklareli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, sokaktaki can dostların beslenebilmesi için özel olarak tasarlatılan mamamatik hizmete girdi.

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından kentin farklı noktalarına ilk olarak 5 adet monte edilen mamamatikler, vatandaşların atacağı 1 TL karşılığında sokak hayvanları için mama bırakacak. Mamamatikler ilk etapta; İstasyon Caddesi Stad girişi karşısı Zabıta Noktası yanı, Dingiloğlu Parkı Önü, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı Nar Bistro önü, Özgürlük Parkı (Saatli Kule) önü ve Bankalar Caddesi Ziraat Bankası önü olmak üzere 5 noktaya monte edildi. Her zaman sokaktaki canlarımızın yanında olan Kırklareli Belediye Başkanlığı, hayata geçirmiş oldukları sokaktaki can dostların beslenebilmesi için özel olarak tasarlatılan mamamatikleri resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlara duyurdular. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sokaktaki canlarımızın beslenmesi için özel olarak tasarlatılan mamatiklerle ilgili ‘Kış şartlarına girmek üzere olduğumuz bu günlerde sokak hayvanlarının da besin bulmakta zorlanacağını düşünerek böyle bir çalışma başlattık.’ Başlıklı bir açıklamada bulunarak tüm vatandaşları can dostlarımız için başlatmış oldukları yardım hareketine davette bulundular. İstasyon Caddesi Stad girişi karşısı Zabıta Noktası yanı, Dingiloğlu Parkı Önü, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı Nar Bistro önü, Özgürlük Parkı (Saatli Kule) önü ve Bankalar Caddesi Ziraat Bankası önü olmak üzere 5 noktaya monte edilen mamamatikler Kırklareli’nde ki hayvanseverler tarafından tebrik aldı.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Kış şartlarına girmek üzere olduğumuz bu günlerde sokak hayvanlarının da besin bulmakta zorlanacağını düşünerek böyle bir çalışma başlattık. Vatandaşlarımızı mamamatikleri koruyarak ve kullanarak sokak hayvanlarımıza destek olmaya davet ediyorum’’ dedi. (A.Bakır)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol