Çama'ya doğum günü sürprizi

Önadım Gazetesi çalışanları, Gazete'nin Haber Muhabirlerinden Burak Çama'nın yeni yaşını düzenlenen sürpriz ile birlikte kutladı. Meslek hayatında hem birinci yılını dolduran hem de yeni yaşını kutlayan Burak Çama, çalışma arkadaşlarına yaptıkları sürpriz için teşekkür etti.

Önadım Gazetesi bünyesinde görev yapan Burak Çama, yeni yaşını çalışma arkadaşlarının düzenlediği sürpriz doğum günü partisi ile Önadım Medya Grubu tesislerinde kutladı.
Öğleden sonra yapılan kutlamaya Önadım Gazetesi'nin yanı sıra başta Kırklar Haber ve Gazetetrakya olmak üzere Önadım Medya Grubu bünyesindeki medya organlarında çalışanlar katıldı.
Önadım Medya Grubu Tesislerindeki Toplantı Odası'nda bir araya gelen çalışanlar küçük bir sürprizle gerçekleştirdikleri doğum günü kutlamasında, Çama'ya nice yıllar dileyerek birlikte uzun yıllar çalışmak isteklerini vurguladılar.
 Çama, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek bu dileklerine katıldı. Önadım ailesi olarak başarılı yılları görev başında geçirmeyi dileyen Çama, "Günü ve haberleri beraber devirdiğimiz iş yerimizde böyle güzel bir günü sizlerle kutlamaktan dolayı mutluyum.
Klavye sesiyle gün sonunu anlamadan getirdiğimiz günlerin bitmemsi dileğiyle" sözlerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol