“Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, teşkilat olarak yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade ederek, vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiklerini kaydetti. Çiler; “Kırklareli'nde bulunan tüm STK ve kurumlarla koordineli bir şekilde hareket ederek ortak akılla Kırklareli’mizi daha iyi noktalara getirme konusunda tüm gücümüzle çalışacağız. Her şey Yeni Kırklareli için… Hedef; 2023” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, il teşkilatının mesai gözetmeksizin yoğun bir tempoyla çalıştığını belirterek, halkımızın sorunlarını ve bu sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini ifade etti. Bu kapsamda halk toplantılarından, köy ziyaretlerine, çeşitli açılış, program ve organizasyonlarından bizzat gerçekleştirilen ev ziyaretlerine kadar, durmaksızın halkın arasında, halkın nabzını tuttuklarını söyleyen Çiler şöyle devam etti; “AK Parti tüm teşkilatları ile dimdik ayaktadır ve halkımızın tüm kesimlerinin sorunlarının çözümü hususunda mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Vatandaşlarımıza hizmet ederek Allah'ın rızasını kazanmak tek gaye ve arzumuzdur. Bu uğurda çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. 

Kırklareli'nde bulunan tüm STK ve kurumlarla koordineli bir şekilde hareket ederek ortak akılla Kırklareli’mizi daha iyi noktalara getirme konusunda tüm gücümüzle çalışacağız. Her şey Yeni Kırklareli için, Hedef 2023....”
Alper Çiler, haftalık olağan halk toplantılarının da devam ettiğini hatırlatarak şunları kaydetti; “Haftalık Olağan Pazartesi gününde yine hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. Halka hizmet, Hakka hizmet. Durmak yok yola devam. Vatandaşların takdiri ile bu koltuklarda oturuyoruz. Onların sevgisi ve inancı her şeyin üstünde yer alıyor. Halkımızdan daha büyük bir güç olduğunu düşünmüyorum. Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Onların da bize karşı sevgisini gördükçe daha fazla çalışmak için kendimizde güç buluyoruz. Öncelikle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda halkımızla yüz yüze, samimi bir ortamda görüşerek Kırklareli ve onlar için yapabileceğimiz işler hakkında konuşuyoruz. Halkımız şehirde yaşanan sıkıntılara birebir şahit olduğu için bizlerle diyalog halinde oluyor. Bizlerde halkımızın sorunları dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Çok çalışarak sorunları çözerek oturduğumuz koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz. Her hafta oldukça verimli toplantılar geçiriyoruz. Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Onların yaşadığı her sıkıntıya, probleme elimizden geldiğince ortak oluyoruz ve bunları bilen halkımız da her hafta gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarına yoğun katılım gösteriyorlar.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol