Çağan Kurtbayram’ın mutlu günü

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ile Esra Kurtbayram çiftinin oğulları Çağan Kurtbayram’ın sünnet mevlidi 26 Haziran Pazar günü gerçekleşti. 

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ile Esra Kurtbayram çiftinin oğulları Çağan Kurtbayram’ın sünnet mevlidi 26 Haziran Pazar günü gerçekleşti. İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde gerçekleşen mevlide; Kırklareli Valisi Birol Ekici, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman, Kurtbayram ailesinin akrabaları, yakınları, dostları ve tüm sevenleri katılım gösterdiler. 
Saat 14.30’da başlayan sünnet mevlidinde, Çağan için dualar okundu, ilahiler söylendi. Bu arada davetliler minik Çağan için çam sakızı çoban armağanı takılarını da hediye ederek, kendisini tebrik ettiler. Yaklaşık 1 saat süren mevlidi şerifin okunmasının ardından davetlilere pilav, ayran tatlı ikramında bulunuldu. Daha sonra sünnet mevlidi sona erdi. Bizler de Önadım ailesi olarak Çağan’ı tebrik ediyor, kendisine bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol