“CHP’nin kalesi CHP’de kalsın”

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında mahalle mahalle gezerek kahvehaneleri ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geliyor. Geçtiğimiz akşam Bademlik Mahallesi kahvehaneleri gezen Soykan’a Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

27 Şubat akşamı kalabalık bir partili grubuyla beraber Bademlik mahallesi kahvehanelerini gezen Mehmet Tuna Soykan, vatandaşlardan seçimlerde oy istedi. Seçimlerde iktidar partisine sarı kart vurgusunu yeniden yapan Soykan, seçimlerin yerel seçimlerden çok daha büyük önem taşıdığını ifade etti.
“Esnafların cebine para
kazandıracak projeler
yapacağım”
Kırklareli’nde şeffaf belediyecilik yapacağını belirten Soykan, belediyenin borçları için gerekirse belediye binasının önüne gelir ve giderleri yazacağını kaydetti. Esnafların cebine para kazandıracak projeler yapmak istediğini söyleyen Soykan, Kırklareli’nin ürünlerini İstanbul gibi bir pazara satmak gerektiğini sözlerine ekledi.
“Soykan, tüm vatandaşlardan oy istedi”
Şehirde yapılacak icraatlar için referandum mekanızması geliştireceklerinin altını çizen Başkan Adayı Soykan, imar konusunda Kırklareli’ne yararlı projeler üreteceklerini belirtti. Bu seçimin çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Soykan, Kırklareli’nin CHP’nin kalesi olarak adlandırıldığını ve buradaki seçimin tüm Türkiye’den merakla izlendiğinden bahsetti. Bu kalenin bu seçimde de değişmemesi gerektiğini söyleyen Soykan, tüm vatandaşlardan oy istedi. Seçim gezilerinde Mehmet Tuna Soykan’a Milletvekili Vecdi Gündoğdu başta olmak üzere İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili eşlik etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol