CHP’nin Çiçeği Burnunda İl Başkanı Kahraman, Ayağının Tozuyla Uzunköprü Teşkilatıyla Buluştu

Yaklaşan genel seçimler öncesi milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmak için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanlığı görevinden istifa eden Fevzi Pekcanlı’dan boşalan koltuğa yapılan seçim sonucu oturan Samet Kahraman ilçe teşkilatları ile buluşuyor. Geçtiğimiz gün Uzunköprü teşkilatını ziyaret eden Kahraman’ın basın açıklamasına partililerin ilgili yoğun oldu. Konuşmasında ‘birlik’ mesajı veren Kahraman, “Nelerin eksik olduğunu biliyoruz ama sizlerin kıymetli fikirleri bizler için çok önemli” dedi. 

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Çiğdem Gegeoğlu ve partili yöneticilerle birlikte Uzunköprü’ye gelen Kahraman ilçe örgütüyle toplantı yaptı. Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi olarak CHP Uzunköprü ilçe başkanı Muammer Çetiner gerçekleştirdi. Üyelerinin beklenti ve taleplerini dinlemek için toplandıklarını kaydeden Çetiner, “Hepiniz çok geldiniz. Bugün yeni seçilen il başkanımız Samet Kahraman ve çok değerli misafirlerimiz aramızda. Hedefimiz belli. Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yu Cumhurbaşkanı, CHP’yi ise iktidar yapmaktır. Bu hedef doğrultusunda sahalara çıkacağız. Martın sonu bahar, 14 Mayıs’ta da kazanan biz olacağız” dedi.

“CHP KADROLARI SEÇİME DAİMA HAZIR”

Çetiner’in ardından söz alan milletvekili Okan Gaytancıoğlu ise parti olarak seçimlere hep hazır olduklarını ifade ederek, “20 yıllık bir iktidar. Özellikle son döneminde ülkeyi Ortaçağ zihniyetiyle her alanda karanlığa götüren bir iktidar var. İktidara gelirken ‘ÜÇ Y’den bahsetmişlerdi. Bunların sayısını arttırdılar. Yolsuzluğu önleyeceğiz dediler. Her taraftan yolsuzluk akıyor. Yoksulluğu önleyeceğiz dediler. Yoksul sayısının artmasıyla sosyal yardım vermekle övünen bir iktidar. Yasakları kaldıracağız dediler. Gençlere yasaklar, müzik söyleyenlere, konser yapanlara yasaklar gün geçtikçe artıyor. Dördüncü Y’yi eklediler, yandaşlara çıkar sağladılar. Beşinci Y’yi eklediler, ülkeyi yabancılara açtılar. İşte sığınmacı sayısı milyonlarla ölçülüyor.. Bir söz daha çıktı ağızlarından 14 Mayıs dediler, bekliyoruz. Hukuki tartışmaya hiç girmiyoruz. Yok, ikinci adaylığı, üçüncü adaylığı onu. Partimiz takip ediyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm kadrolarıyla seçime zaten hazırdık. Burada zaten herkesin de hazır olduğunu gördük. Herkese görev düşüyor. Bu ülkeyi hep birlikte yeniden o cumhuriyetin kurucu ayarlarına ve ülkeyi büyüterek hakça bölüşmek çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlayacağımız günler yakındır diyorum” dedi.

KAHRAMAN, “ÜYELERİN KIYMETLİ FİKİRLERİ BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ”

CHP’livekilin ardından konuşmasına başlayan CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman Uzunköprü’yü ve CHP üyelerini dinlemeye geldiklerini söyleyerek, “Biz çok net bir şekilde Uzunköprü’yü dinlemeye geldik. Bizim önceliğimiz üyelerimiz. Üyelerimizi dinleyeceğiz, bu doğrultuda önümüze Burada bir toplantı düzenleyelim dedik. Bugün sizi dinlemeye geldik. Onların doğrultusunda önümüzdeki hafta itibariyle tüm ilçelerde bu toplantıları düzenleyeceğiz. Sonrasında buna istinaden bir rapor oluşturacağız. Her ilçeye ayrı bir çalışma metodu, hep beraber tüm meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımız beraber oturacağız. Bu toplantılardan sonra bu değerlendirmelerle birlikte topyekûn Edirne’nin dört tarafında sahaya ineceğiz. Nelerin eksik olduğunu biliyoruz ama sizlerin kıymetli fikirleri bizler için çok önemli. Bir haftadır bu görevi devraldık. Ancak üç dönemdir ben yönetim kurulunun içinde bulunuyorum. Şimdi sorumluluğumuzun ne olduğunu biliyoruz. Bugün üyelerimizle beraber bunu hep beraber inşallah açıklıkla her sorumuza, samimiyetle cevap vereceğim. Onun için geldik buraya hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından toplantı, danışma kurulu şeklinde basına kapalı devam etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol