CHP’nin Çarşamba toplantısında Yağlı Tohumlar gerginliği

Cumhuriyet Halk Partisi olağan Çarşamba toplantısını 21 Kasım tarihinde gerçekleştirdi. Yoğun katılım ile yapılan toplantıda parti gündeminden çok Cumartesi günü geride kalan Yağlı Tohumlar seçimleri konuşuldu. Zevcan Acar ve Şahin Arslan’ın söz düellosuna sahne oldu.

12.30 itibariyle başlayan toplantıda açılış konuşmalarının sonrasında kürsüye gelen Zeycan Acar, Cumartesi günü yapılan Babaeski Yağlı Tohumlar Kooperatifi seçimleri ile ilgili konuştu.
Kendisinin ve listesinin kötülendiğini ve Şahin Arslan tarafından CHP’nin adaylarının yoğun olduğu listenin yani CHP’nin kaybettiği ve buna kendilerinin neden olduğunun algısını oluşturmaya çalışıldığını söyledi. Listelerindeki adayları tanıtarak çoğunluğunun CHP’li üyelerden oluştuğunu yani kazananın CHP olduğunu söyledi.
Acar’ın sözlerine cevap vermek için kürsüye çıkan Şahin Arslan, Zeycan Acar’ın konuyu çarptırdığını ve yalan söylediğini savundu. Acar’la görüştüğünü ve kendilerinin tek liste olarak seçimlere girmesini istediğini dile getirdi. İki tarafın atışmalarının ardından söz alan üyeler toplantının parti dışı bir noktaya çekilmemesinin gerektiğini ve toplantının CHP toplantısı olduğunu belirttiler. İki kişinin tartışmalarını halk toplantısına gündeme getirmemelerinin gerekliliğini savunan üyeler, yerel seçimlere yaklaşırken parti içi birliğin önemli olduğundan söz ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol