CHP'li Belediyelerde Asgari Ücret 4.500 TL!

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamış olduğu Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde asgari ücretin 4.500 TL olacağını vatandaşlara duyurdular.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamış olduğu Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde asgari ücretin 4.500 TL olacağını vatandaşlara duyuran Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulundular.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu resmi twitter hesabından ‘Bu gece size bir haberim var’ başlıklı bir videolu açıklamada paylaşarak: “Bakın biz 128 milyar dolar konusunu halkımıza söyleyince bu sorumsuz saray avaneleri pankart indirme derdindeydi. En büyük dertleri, çevirdikleri alavere dalavereleri kimse bilmesin, kimse duymasın. Açıkça arka kapıdan dolar sattılar. Birilerini çok ama çok zengin ettiler. Halkımızı da açlık sınırına ittirdiler. Siz de şahitsiniz bugün Merkez Bankası TL’ye değer kaybettirmeye devam ediyor. Sonra da kasasında olmayan parayla müdahale ettiğini söylüyor. Böyle bir akıl tutulması. Bir ekonomik intihar trenin lokomotifi olmuş durumda. Bakın bu rezaletler dünyada ilk kez yaşanmıyor. Mesela; TÜİK rakamlarla oynuyor ya bu geçmişte Yunanistan’da da yapıldı. Avaneler gitsinler bir baksınlar. Bu rakamlarla oynayanların sonu nice oldu?
Ey avaneler, ey şürekâ, açlığı algı ile yönetemezsiniz. Karnı aç insanları algı ile doyuramazsınız. Artık kendinize geliniz. Kendinizi bile bile bu kötülüğe alet etmeyin. Erdoğan, kendisi imza atsın bütün bunlara, o akıl dışı ekonomik kararlara, zaten onun kararları. Ayrıca saray ve şürekâsının yıkımın üzerine kurmaylarımla birlikte bu geceyoğun çalıştık. CHP belediyelerinde, yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret yani asgari ücret 4500 lira olacaktır. Milletimize hayırlı olsun. Belediyelerimizle kara kış fonunu konuşacağız biz kuracağız o fonu. Yalnız değilsin sevgili halkım müsterih olun. Allah’ın izniyle kurtulacağız bunlardan. Geliyor gelmekte olan,”açıklamalarında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış oldukları açıklamada:” Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde asgari ücret 4.500 TL olacak,” ifadelerine yer verildi.(A.Bakır)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol