CHP’den karanfilli 94. yıl kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı binasında, CHP’nin kuruluşunun 94. Yılını kutladı. Parti binasında toplanarak başlayan programda önce pasta kesildi, daha sonra Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’na kortej halinde yürüyüş
gerçekleştirildi. Yürüyüş esnasında kırmızı ve beyaz karanfiller dağıtan CHP’liler, meydanda çelenk töreni sunma programı
gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşunun 94. yılını düzenledikleri etkinlikler ile kutladı. 9 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da parti binasında toplanmayla başlayan programda ilk olarak CHP İl Başkanı Ünal Başkur, konuşarak 94 yılın çok uzun bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekti. Başkan Başkur’un ardından
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu konuşarak, her zaman CHP üyesi olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından pasta kesimi gerçekleştirerek ikramlar gerçekleştirildi. İkramların ardından İl Başkanlığı binasının önünden Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’na kadar kortej halinde yürüyüş gerçekleştirildi.

Yürüyüşte, esnafa ve halka kırmızı beyaz karanfiller dağıtıldı. Atatürk Heykel’ine çelenk sunan CHP temsilcileri, daha sonra konuşmalarını gerçekleştirdi. Hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmeyen CHP temsilci ve üyeleri, Zübeyde Hanım heykeline de karanfil  takdim ederek programa son verdi.

“94 yıl, dile kolay”

Parti binasında konuşma yapan CHP İl Başkanı Ünal Başkur, “94 yıl dile kolay. Bu aslında bizlere bırakılan bir miras. Bizlerin de yapması gereken bu mirası çok daha yücelterekten, çok daha nitelikli ve nicelikli bir hale getirmek. Daha adil ve daha adaletli bir Türkiye'yi yaratmak için çalışmaktan vazgeçmemeliyiz” sözlerini dile getirdi.

“CHP üyesi olmaktan 

memnuniyet duyuyorum”

İl Başkanı Başkur’un ardından konuşan  CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir üyesi olmaktan memnuniyet duyduğumu her zaman söylemişimdir. 94 yıl, hakikaten ülkeyi kurtaran, kuran, bütünleştiren ve yükselten Cumhuriyet Halk Partisi. Geldiğimiz süreç hepimizin eksiklikleri vardır.

Gelecekte de, bu ülkenin umudu da Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. 2019'da da hep bberaber buradan çaldıracağımız davullar ve Trakya'dan çoban ateşleriyle hedefimize yürüyeceğiz” sözlerini dile getirdi.

“Bizlere emanet etti”

Parti binasında konuşmaların ardından pasta kesimi ve ikramların ardından yürüyüş ile Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Atatürk Heykeli’ne çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çelenk töreninin ardından konuşan İl Başkan Ünal Başkur, “Kurtuluş mücadelesinin nihai adımı sayılacak 9 Eylül tarihine isabet eden kuruluş yıldönümümüzde siz değerli Cumhuriyet ışığının aydınlık insanlarına hoş geldiniz diyor hepinize saygılarımı sunuyorum.

Benim 2 büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir diyerek Cumhuriyetin erdemli içeriğini partimizin değerleriyle özdeş gören Mustafa Kemal, çoğulcu demokratik yapının ve devrimlerin yılmaz savunuculuğunu ve vazifesini bizlere emanet etmiştir” sözlerini kaydetti.

İl Başakanı Başkur, “Yaşasın CHP, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk diyoruz” sözleri ile konuşmasına son verdi. Ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Züübeyde Hanım’ın heykeline kırmızı ve beyaz karanfiller bırakarak kutlama programına son verildi.

İlçelerde de 

kutlamalar gerçekleşti

Kırklareli İl Başkanlığı’nda gerçekleşen kutlamanın ardından çevre ilçelerde de 94’üncü yıl kutlamaları gerçekleşti. 

Cumhuriyet Halk Partisi 9 Eylül Kuruluş Yıldönümü Kırklareli etkinlikleri kapsamında ilçelerdeki program ise şu şekilde;

Saat 11.00 Kofçaz, Saat 11.00 Demirköy,  Saat 11.30 Pınarhisar, Saat 13.30 Vize, Saat 15.00 Lüleburgaz, Saat 16.30 Babaeski, Saat 17.30 Pehlivanköy. 

Yürüyüşte, esnafa ve halka kırmızı beyaz karanfiller dağıtıldı. Atatürk Heykel’ine çelenk sunan CHP temsilcileri, daha sonra konuşmalarını gerçekleştirdi. Hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmeyen CHP temsilci ve üyeleri, Zübeyde Hanım heykeline de karanfil  takdim ederek programa son verdi.“94 yıl, dile kolay”Parti binasında konuşma yapan CHP İl Başkanı Ünal Başkur, “94 yıl dile kolay. Bu aslında bizlere bırakılan bir miras. Bizlerin de yapması gereken bu mirası çok daha yücelterekten, çok daha nitelikli ve nicelikli bir hale getirmek. Daha adil ve daha adaletli bir Türkiye'yi yaratmak için çalışmaktan vazgeçmemeliyiz” sözlerini dile getirdi.“CHP üyesi olmaktan memnuniyet duyuyorum”İl Başkanı Başkur’un ardından konuşan  CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir üyesi olmaktan memnuniyet duyduğumu her zaman söylemişimdir. 94 yıl, hakikaten ülkeyi kurtaran, kuran, bütünleştiren ve yükselten Cumhuriyet Halk Partisi. Geldiğimiz süreç hepimizin eksiklikleri vardır.Gelecekte de, bu ülkenin umudu da Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. 2019'da da hep bberaber buradan çaldıracağımız davullar ve Trakya'dan çoban ateşleriyle hedefimize yürüyeceğiz” sözlerini dile getirdi.“Bizlere emanet etti”Parti binasında konuşmaların ardından pasta kesimi ve ikramların ardından yürüyüş ile Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Atatürk Heykeli’ne çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çelenk töreninin ardından konuşan İl Başkan Ünal Başkur, “Kurtuluş mücadelesinin nihai adımı sayılacak 9 Eylül tarihine isabet eden kuruluş yıldönümümüzde siz değerli Cumhuriyet ışığının aydınlık insanlarına hoş geldiniz diyor hepinize saygılarımı sunuyorum.Benim 2 büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir diyerek Cumhuriyetin erdemli içeriğini partimizin değerleriyle özdeş gören Mustafa Kemal, çoğulcu demokratik yapının ve devrimlerin yılmaz savunuculuğunu ve vazifesini bizlere emanet etmiştir” sözlerini kaydetti.İl Başakanı Başkur, “Yaşasın CHP, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk diyoruz” sözleri ile konuşmasına son verdi. Ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Züübeyde Hanım’ın heykeline kırmızı ve beyaz karanfiller bırakarak kutlama programına son verildi.İlçelerde de kutlamalar gerçekleştiKırklareli İl Başkanlığı’nda gerçekleşen kutlamanın ardından çevre ilçelerde de 94’üncü yıl kutlamaları gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partisi 9 Eylül Kuruluş Yıldönümü Kırklareli etkinlikleri kapsamında ilçelerdeki program ise şu şekilde;Saat 11.00 Kofçaz, Saat 11.00 Demirköy,  Saat 11.30 Pınarhisar, Saat 13.30 Vize, Saat 15.00 Lüleburgaz, Saat 16.30 Babaeski, Saat 17.30 Pehlivanköy. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol