CHP'den Taksim'e ücretsiz otobüs

CHP'nin yarın İstanbul'da düzenleyeceği "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" ne CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü de araç kaldıracak.

Ücretsiz olacak olan araçlar saat 12.00'de Lüleburgaz şehir merkezinde bulunan eski Hükümet Konağı önünden İstanbul'a hareket edecek.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada; "15 Temmuz gecesinden beri ülkemize yaşatılan kaos devam etmektedir. Ülkemizi bu kaosun içine sokanlardan mutlaka hesabını soracağız. Bu kaos sevicilerinin ve Türkiye düşmanlarının beklentisi kardeşi kardeşe, askeri polise, milleti orduya düşman etmektir. Bütün Türkiye düşmanlarına karşı Cumhuriyet sevdalıları ve demokrasi savunucuları olarak sesimizi yan yana getirip Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıktığımızı göstermek için Pazar günü 18:00'da milyonlarca vatansever olarak bir araya geleceğiz. Bu büyük buluşmada partili partisiz ülke sevdalısı vatan sevdalısı herkesi hiçbir ayrım yapmadan bu büyük buluşmaya davet ediyoruz. Pazar günü saat 12:00'da eski Hükümet Binası önünden kalkacak ücretsiz otobüslerimiz ile umudu büyütmeye geleceğimize sahip çıkmaya taksime gidiyoruz. Bu vatan sahipsiz değildir. Karanlık güçlerin eline bırakılamaz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı Pazar 12:00'da Hükümet Konağı önüne bekliyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol