CHP’de seçim heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre süreci başladı. Kırklareli il genelinde mahalle delege seçim süreci tüm ilçelerde de devam ediyor. Delege seçimleri ile ilgili konuşan CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur şu ana kadar 7 mahallede delege seçimlerinin tamamlandığını bildirdi.

Kırklareli CHP’de kongre heyecanı devam ediyor. Kırklareli İl geneli ve tüm ilçelerde devam eden kongre süreci hakkında Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ünal Başkur değerlendirmede bulundu. Başkan Başkur, kongrenin Cumhuriyet Halk Partisi ve Kırklareli için hayırlı olmasını diledi.
“İl genelinde 7 mahallenin kongresinin bitti”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, kongre hakkında bilgi vererek üyelerin büyük ilgi gösterdiğini dile getirdi.
İl genelinde 7 mahallenin kongresinin bittiğini belirten Başkur “ Cumhuriyet halk Partisinde parti içi kongre süreci başlamıştır. Bu doğrultuda tüm ilçelerimiz seçimlerini yapmaktadırlar.
Kırklareli merkez ilçemizde şu ana kadar 5 Mahallemizin kongresi bitmiş 2 mahallede bugün olmak üzere toplamda 7 mahallemizin kongresi bitmiştir. Ardından 5 mahallemiz ve son seçim merkezli 2 Ekim’dedir” sözlerini dile getirdi.

Köylerde kongre
heyecanı yakın
İl genelindeki kongrelerin ardından köylerde de kongre heyecanının yaşanacağını dile getiren Başkan Başkur, “Buradaki kongrelerimizin ardından köylere ve beldelere geçilecektir. Şimdiye kadar olan 5 mahallenin 3 ünde yeşil liste bir tanesinde beyaz liste sonuncu mahallede ise yeşil ve beyazın beraberliğin de biten bir sonuç gerçekleşmiştir.
Son mahalledeki beraberlik biraz sıkıntılara neden olmuştur. Ardından genel merkezle yaptığımız görüşmeler çerçevesinde ve kongre yönetmeliği esas alınaraktan sorun çözülmüş.
Eşitlik bademlik Mahallesinde sağlanmış olduğundan dolayı önümüzdeki günlerde kura ile çekim yapılaraktan mahalledeki delegasyon yapısı belli olacaktır. Demokratik şekilde ilerleyen süreç söz konusudur. Bu doğrultuda katkı koyan tüm partilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol