CHP’de seçim çalışmaları devam ediyor

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu, seçim çalışmalarını sürdürüyor

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekilli 2. sıra adayı ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Bu nedenle 28.05.2018 tarihinde Kırklareli 39 Gençlik Roman Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinin Düzenlediği İftar Yemeğine katılan CHP’li Vecdi Gündoğdu, Kırklareli’nde yaşayan Roman vatandaşların sorunlarını dinledi, dertlerine ortak oldu.
CHP’li Vecdi Gündoğdu, 29.05.2018 tarihinde ise Kırklareli merkezde Karaumur ve Hastane caddesindeki esnafı ziyaret ederek CHP’nin esnaf ve sanatkârlara vaatlerini anlattı.
Esnafın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür eden CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında, CHP’nin parlamento çoğunluğunda esnafın yüzünün güleceğini, emeğinin karşılığını alacağını belirtti.
Esnaf ziyaretleri ardından Pınarhisar Dikilitaş Kültür Ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Vecdi Gündoğdu, tek tek vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini anlattı.
CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu, iftar yemeğinin ardında Kaynarca’ya giderek coşkulu bir kalabalığa seslendi.
CHP’li Vecdi Gündoğdu, ” Barış ve özgürlükler yok edildi, adalete olan güven kayboldu, haklının değil güçlünün adaleti kuruldu” dedi.
Milli değerlerden bir bir uzaklaşıldığını, aziz milletin maddi ve manevi tüm milli değerlerinin ayaklar altına alındığını ve yabancılara peşkeş çekildiğini ifade eden CHP’li Gündoğdu, “ Millet artık yeter, artık sıkıldık diyor, millet artık TAMAM diyor” şeklinde sözlerini tamamladı.


Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bu gotoğraf karesindeki en çalışkan chp.li Serdar başkandır. Gerisi hikaye. Keşke o vekil adayı olsaydı. Laf değil iş üretirdi.