CHP'de aday adaylık başvuruları başladı

CHP'de aday adaylık başvuruları başladı. Geçtiğimiz ocak ayında milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden ayrılan Av. Alaaddin Güncer, CHP Kırklareli'nin ilk Aday Adayı olarak kamuoyunu bilgilendirmişti. Bu kapsamda yeni aday adayları da CHP’de başvurularını gerçekleştiriyor. 

CHP'de aday adaylık başvuruları başladı. Geçtiğimiz ocak ayında milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden ayrılan Av. Alaaddin Güncer, CHP Kırklareli'nin ilk Aday Adayı olarak kamuoyunu bilgilendirmişti. Bu kapsamda yeni aday adayları da CHP’de başvurularını gerçekleştiriyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nde 13 Mart Pazartesi günü başlayan, 20 Mart Pazartesi günü saat:17.00'ye kadar devam edecek olan milletvekilliği aday adaylığı başvuruları CHP Genel Merkezine bizzat yapılıyor. İl ve ilçe binalarında gerçekleşen toplantılarda partililer aday adayı olduğunu ilan etmeye devam ediyor. Mevcut CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Bora Terzi, Ali Çakır, Emin Halebak, Tayfun Okan Çobancık, Burcu Sabancılar, Binnur Güdücüler gibi isimler aday adaylığı başvurusunu yapan isimler arasında yer alıyor. 
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Milletvekili Aday Adayı Avukat Alaaddin Güncer şunları söyledi: "Cumhur Halk Partisi iktidara yürüyor. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde 15 Mayıs sabahında Türkiye'de başka bir güneş doğacaktır. Yepyeni bir geleceğe atacağımız ilk adım, ülkemizin aydınlık yarınları için atılmış bir adım olarak tarihe geçecektir. Kırklareli'de il başkanımız öncülüğünde ilçe başkanlarımız ve parti yöneticilerimizle birlikte çok önceden seçim hazırlıklarına başlamıştık. Önümüzde bir kampanya dönemi var. Bu kampanya dönemi de en iyi şekilde parti yöneticilerimiz öncülüğünde yürütülecektir. Sokakta geziyoruz görüyoruz, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu herkesin umudu olmuştur. Türkiye artık mutlu günlere ulaşmak için gün saymaya başlamıştır. Seçim dönemi hepimiz için hayırlı olsun" dedi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol