CHP’de aday açıklanma tarihi 27 Ocak mı?

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri yaklaşırken diğer partiler adaylarını belirlerken CHP’de sessizlik devam ediyor. Kırklareli’nde birinci parti konumunda bulunan ve hali hazırda belediye başkanlığını elinde bulunduran CHP, adaylar konusunda ince eleyip sık dokuduğunu bu yüzden sürenin uzadığını dile getirse de parti üyelerinin adayın bir an önce açıklanmasını bekledikleribilinen bir gerçek. CHP’de aday açıklamaları Parti Meclisinin (PM) ardından yapıldığı bilinirken, en yakın PM 27 Ocak Pazar yapılacak.

Kırklar Haber

Geçtiğimiz haftasonu CHP’de Merkez ilçe dahil olmak üzere ilçelerde İl Genel Meclisi adaylıkları ve Pehlivanköy ilçesinde Belediye Başkanı adaylığı için eğilim yoklaması geride kaldı. Mahalli idareler seçimlerinin çalışmalarını sürdüren parti de henüz merkez için belediye başkanı adayının ismi netleşmedi.

Merkez için 6 aday adayı bulunuyor
Kırklareli Belediyesi mevcut belediye başkanı, Ergin Kalınoğlu, Turgut Dibek, Ünal Başkur, İnci Tunç ve Tuna Soykan merkez ilçe için aday adayı olarak bulunan isimler.
Her ne kadar öyle bir durumun söz konusu olmadığı parti teşkilatı tarafından belirtilse de Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun adı kulislerde belediye başkanı adaylığı için konuşuluyor.
Adayın kim olacağıyla ilgili pek çok görüş ve spekülasyon bulurken bilinen tek şey ise adayın kim olacağına PM karar veriyor. 27 Ocak Pazar günü toplanacak PM’den Kırklareli’yle ilgili bir isim çıkacak mı ve bu isim kim olacak merakla bekleniyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol